Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyiket kezdjem el nézni a...

Melyiket kezdjem el nézni a Naruto, Bleach és One Piece hármas közül és miért?

Figyelt kérdés
Most végeztem a Dragon Ballal és valami hasonló műfajút akartam. Ezt a hármat írták a műfaj legjobbjainak. Mindegyik tetszett ránézésre és mindegyiket meg akarom nézni, de a legjobbal szeretném kezdeni. Szóval ezek közül melyik a legjobb és miért?

2013. máj. 15. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

One piecet ajánlották a legtöbben, szóval azzal is kezdem, utána jöhet a Bleach és majd ezek után bepróbálom a Narutot.

"baromi hosszú és az eleje unalmas"

Soha sem az első részekből szoktam megítélni, főleg a hosszabbaknál, volt már sokszor úgy, hogy azt hittem nem fog tetszeni, aztán bepróbáltam és mégis bejött, ezért fogom majd megpróbálni a Narutot is.

Mindenkinek köszönöm a választ, főleg azoknak, akik nem csak azt írták, hogy ez milyen sz*r, meg az milyen sz*r, hanem rendesen leírták a véleményüket :)

2013. máj. 17. 14:47
 22/61 anonim ***** válasza:

Csak részben témába vágó, de sztem ez volt a One Piece eddigi legjobb harca: http://www.youtube.com/watch?v=_DS1UdeWFtM Gyorsított lejátszásban van a videó, de már ezen is látszik,h a grafika sokkal jobb a sorozat elejéhez képest.

Bleachből emg ez: http://www.youtube.com/watch?v=KBAdqwE7YR0

2013. máj. 17. 16:47
 23/61 A kérdező kommentje:

Bele tekergettem mind a kettőbe, de nem nagyon akartam ellőni magamnak dolgokat.

Jónak néz ki mind a kettő :D

2013. máj. 17. 17:02
 24/61 anonim ***** válasza:

Legjobban meganimálva a Bleach van, szerintem a harcok abban a legjobbak és a fillerek is sokkal jobbak, mint a Narutoban, viszont a története szerintem nem olyan jó, viszont csak most kezdett igazán beindulni mangában, ha most kezded el, mire a végére jutsz (most lett vége az animének), kb pont újra is fogják kezdeni a manga miatt. Amugy az utolsó részekre már valami eszméletlenül jol meglett animálva ellenben a Narutoval.

Narutonak sokkal jobb a sztorija mint a többinek és több benne a karakterfejlődés, ebben tényleg aggódsz is a karakterekért, mert Shippudenben elég sok meg fog halni :P Sztorija egyértelmüen legjobb, de hamarosan vége lesz, mert a történet már eléggé a végéhez közeledik.

2013. jún. 5. 03:40
 25/61 A kérdező kommentje:
Az one piecenek kb a felénél járok azóta és ennek egyszerűen remek a története. Ha a Narutonak még ennél is jobb, akkor biztos megéri belekezdeni.
2013. jún. 5. 09:47
 26/61 anonim ***** válasza:
Attólmég hogy jobb a története , attól még a naruto tele van failokkal . Egyébként One Piecevel csak a Hunter x Hunter (2011) van egy szinten , Naruto Bleach .. egyéb sablon hülyeség messze mögötte
2013. jún. 5. 10:06
 27/61 kazuki ***** válasza:
Szerintem mind a 3 nagyon jó anime nekem ezek közül a bleach a kedvencem a harcok nagyon jók a halálok is nagyon jól drámásan lettek meg csinálva és iaga a rörténet nagyon jó meg szép a naruto is nagyon szuper bár a shippuudent a sok fillerel el cseszték de aut ki lehet hagyni:) ne utáljatok meg de én a one piest a negyedénél abba hagytam egyszerüen nem kötött le:( ja a fayr tair sztem szar már bocs de sztem már a történet is elég gyenge a szereplökröl nem is beszélve...a bleach a király!!!!!:)
2013. jún. 6. 21:59
 28/61 anonim ***** válasza:

"Szerintem mind a 3 nagyon jó anime nekem ezek közül a bleach a kedvencem a harcok nagyon jók a halálok is nagyon jól drámásan lettek meg csinálva és iaga a rörténet nagyon jó meg szép a naruto is nagyon szuper bár a shippuudent a sok fillerel el cseszték de aut ki lehet hagyni:) ne utáljatok meg de én a one piest a negyedénél abba hagytam egyszerüen nem kötött le:( ja a fayr tair sztem szar már bocs de sztem már a történet is elég gyenge a szereplökröl nem is beszélve...a bleach a király!!!!!:)

"

Csak hogy tudd , a Bleach 45% filler .

Amúgy bírom az embereket , az egyedi nem köt le , a sablont/klisét meg imádják ? Wtf irányba halad e világ ?

2013. jún. 6. 23:27
 29/61 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam ismerőseimtől, hogy a bleachben senki nem hal meg, de lehet rosszul tudom.
2013. jún. 7. 09:33
 30/61 anonim ***** válasza:
Yu Yu Hakusoval érdemes folytatni. :)
2013. jún. 7. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!