Melyiket kezdjem el nézni a Naruto, Bleach és One Piece hármas közül és miért?
Mondom, a shounen műfaj már annyira nem köt le. Ha izgalmas anime-t akar valaki nézni, ami nem csak arról szól, hogy "Ki ha én nem, erősebb vagyok bárkinél és egy nap én leszek a atombrutál orrba-szájba tápolt fighter/warrior/kutyapénisze aki tizedikre is újrasz*rja a spanyolviaszt" , hanem mondjuk a sztori is érdekli, akkor ajánlani tudom következőket:
- Last Exile
- Final Fantasy
- Ghost in the Shell
- Blue Gender
Nekem a one piece pont nem tetsztt, de attól még tényleg nagyon jó.
Bleach: Nekem a kedvencem mert:
-sok filler, de azok jók
-tök jó karakterek
-és az összes harc nagyon jóra sikeredett:)
Naruto:
-A part1 még jó a sippuudent meg 1-2 részig lehet nézni.
De a fairy tail is nagyon király, megéri megnézni:D
One Piecet és Bleachet megnéztem, mindkettőt fillermentesen.
One piecet így tudnám jellemezni a történet haladása alapján : elmegy-jó-nagyon jó, nagyon nagyon jó- imádom - nagyon jó - elmegy. Sajnos a vége felé már egyre kevésbé tetszett.
A Bleachet hasonlóképp: szódával elmegy - elmegy- nem is rossz- elég jó- simán jó- unalmas.
A kettő közül tehát az one piece nyert nálam, a naruto még hátra van, majd kiderül az veri e ezeket.
" Bleach: Nekem a kedvencem mert:
-sok filler, de azok jók "
jó vicc xD
Ha nem akarod szenvedtetni magad ajánlom a Hunter x Hunter (2011)-et, egyetlen jelenleg is futó kevesebb sablont tartalmazó shounen fight. Régi 99es HxH remake-és már folytatása is a Chimera Ant arc óta.
Ízelítők:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!