Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyiket kezdjem el nézni a...

Melyiket kezdjem el nézni a Naruto, Bleach és One Piece hármas közül és miért?

Figyelt kérdés
Most végeztem a Dragon Ballal és valami hasonló műfajút akartam. Ezt a hármat írták a műfaj legjobbjainak. Mindegyik tetszett ránézésre és mindegyiket meg akarom nézni, de a legjobbal szeretném kezdeni. Szóval ezek közül melyik a legjobb és miért?

2013. máj. 15. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
Abban egyetértek hogy a Time Skip után, a fishman arc brutálisan szar lett. Viszont most akár hogy lassú, nagyon szépen felvezeti Punk Hazard a Dressrosa arcot.
2013. júl. 21. 17:48
 42/61 anonim ***** válasza:

Mondom, a shounen műfaj már annyira nem köt le. Ha izgalmas anime-t akar valaki nézni, ami nem csak arról szól, hogy "Ki ha én nem, erősebb vagyok bárkinél és egy nap én leszek a atombrutál orrba-szájba tápolt fighter/warrior/kutyapénisze aki tizedikre is újrasz*rja a spanyolviaszt" , hanem mondjuk a sztori is érdekli, akkor ajánlani tudom következőket:

- Last Exile

- Final Fantasy

- Ghost in the Shell

- Blue Gender

2013. júl. 21. 19:02
 43/61 anonim ***** válasza:

Nekem a one piece pont nem tetsztt, de attól még tényleg nagyon jó.

Bleach: Nekem a kedvencem mert:

-sok filler, de azok jók

-tök jó karakterek

-és az összes harc nagyon jóra sikeredett:)

Naruto:

-A part1 még jó a sippuudent meg 1-2 részig lehet nézni.

De a fairy tail is nagyon király, megéri megnézni:D

2013. júl. 21. 19:39
 44/61 A kérdező kommentje:

One Piecet és Bleachet megnéztem, mindkettőt fillermentesen.

One piecet így tudnám jellemezni a történet haladása alapján : elmegy-jó-nagyon jó, nagyon nagyon jó- imádom - nagyon jó - elmegy. Sajnos a vége felé már egyre kevésbé tetszett.

A Bleachet hasonlóképp: szódával elmegy - elmegy- nem is rossz- elég jó- simán jó- unalmas.

A kettő közül tehát az one piece nyert nálam, a naruto még hátra van, majd kiderül az veri e ezeket.

2013. júl. 21. 19:48
 45/61 anonim ***** válasza:
One Pieceben is meg a Bleachben is van filler. Bleach konkrét fele az. Narutonak is 170után lévő 150részből kb 120 filler.
2013. júl. 21. 19:50
 46/61 A kérdező kommentje:
Tudom, van egy oldal amin írták melyik a filler, azokat nem is néztem.
2013. júl. 21. 22:41
 47/61 anonim ***** válasza:

" Bleach: Nekem a kedvencem mert:

-sok filler, de azok jók "

jó vicc xD

2013. júl. 21. 22:44
 48/61 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod szenvedtetni magad ajánlom a Hunter x Hunter (2011)-et, egyetlen jelenleg is futó kevesebb sablont tartalmazó shounen fight. Régi 99es HxH remake-és már folytatása is a Chimera Ant arc óta.

Ízelítők:

http://www.youtube.com/watch?v=z12mYOaXYW4

http://www.youtube.com/watch?v=7tb6-6oVnMk

2013. júl. 21. 23:24
 49/61 kazuki ***** válasza:
ízlések,és pofonok ez van nem tetszhet mindenkinek minden de így veszekedni az animéket pocskondiázni... Egyszerüen lekéne írni bleach vagy nsruto vagy one piece mert... Ennyi szegény kérdező hogy a veszekedést kell olvasnia... Amúgy most magamat is leszidomom néha én is így szoktam veszekedni xD amúgy én a bleachre dzavazok met most azt nézem de én amúgy azt javasoltam volna hogy a rosszabbal kezd mert úgy a jobbat jobban értékeltd volna(tapasztalat)
2013. júl. 26. 19:44
 50/61 saca0321 válasza:
Nem tudom nekem az One Piece az örök kedvenc.Egyszerüen imádom hogy a vicces és komolytalan külső allat mély tartalom is van,ráadásul komoly társadalmi problémákkal is találkozhatunk,De amit legjobban szeretek az a kellemes hangulata az egésznek.Annyira bele tudtsz feletkezni a sztoriba.De az animácio azért nem jo annyira (az elején)mert azért nem egy újfiuval van dolgunk.A harcok meg egyszerűen olyan változatosak,és királyak.Szoval én azt ajánlanám DE mindeképpen nézd meg a többit is a fehérítőt én is szeretem de mondjuk a narutot nem.
2013. aug. 19. 00:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!