Tudnátok nekem animéket írni?
Amit eddig láttam, bleach, naruto és shippuden, katekyoushi hitman reborn, soul eater, death note.
És ha lehet valaki magyarázza el mirő szól a one piece mert mindenki azt írja.
One Piece : Egy kalózról Luffyról szól , aki összeszedi a csapatát és a Grand Line-ra akar menni hogy megszerezhesse Gold Roger kincsét és ő legyen a kalózkirály . Szerintem magasan a Naruto és a Bleach szintje felett áll . Igazi olyan kalandos anime , tele érdekességekkel és olyan világgal amit valszeg egy másik animében sem láttál , mert tényleg elég bonyolult a világa . Harcokban sem utolsó , lesznek epic fightok : Arlong ellen ; Croco ellen ; God Enel ellen ; Luccy ellen ; Moria ellen csak hogy a nagyokat mondjam , sőt , van olyan arc ami háború és nem úgy háború mint a narutoban hogy 2 rész fut naruto a háborúba 10rész filler. Hanem normálisan mutatjátk mi történik ott , végig 40részen át .
Kis ízelíttő : http://www.youtube.com/watch?v=zRjoqi-870A
Régen egyébként én is nagyon nehezen kezdtem bele de megérte.
Röviden az amit az előző írt -bár a youtube videó egy movieból van :D
Ha még nem láttad, akkor nézd meg a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot, az egyik legjobb anime sztem, ez teljesen a mangát követi. Ha tetszett akk van a "sima" Fullmetal Alchemist ez kevesebb részből áll, Kapzsi felbukkanásától kezdve teljesen eltér a manga sztoritól és így egy alternatív befejezése van.
A Trigun se rossz, egy nem túl hosszú lövöldözés sorozat. Vagy a Deadman Wonderland, de az sajna leállt az 1. évad végén.
Black Cat - 23 részes, alapvetően egy fejvadászról szól, aki megunja, h parancsolgatnak neki, így kilép a szervezetből és korábbi munkaadói vissza akarják csábítani/megölni. Közben persze bonyolódik a történet, de megéri elkezdeni.
Angel Beats! <- ez nagyon jó, de sajnos csak 13 rész. Vicces, szomorú, és pont annyira komplikált, h gondolkodjon rajta kicsit az ember, de megérti. Még az elején, vmelyik részben, a közepe felé sírtam a röhögéstől, a végén pedig majdnem a szomorúságtól. 20 éves srác vagyok és majdnem elsírtam magam rajta. Megható történet.
Another - 12 részes horror, thriller, misztikus. Magával ragadó, nagyon hangulatos.
Highschool DxD - 12 részes ecchi. Hú...ez volt az első és idáig egyetlen ecchi, amit láttam, de nagyon odaütött. Sokak szerint az egyik legjobb a műfaján belül (mondom, saját véleményem nincs, nem tudom mihez viszonyítani).
Nem mond hülyeséget az előző. Én a Sabaody-tól kezdtem nézni ott lettem "szerelmes" a One Pieceben , ott értettem meg hogy miért mondják hogy sokkal jobb mint Naruto vagy a Bleach . Ráadásul a Sabaody után az Impel Down és a Marinforde war arc is baromi jó .
Utánna mikor beértem az animét (kb 515nél járt akkor 1és fél éve volt :D ) utánna kezdtem bele előlről , és igaz hogy a Cabaji-s meg Buggy-s szál nem túl izgalmas , de az Arlong Park arc vagy a Vivi-s szál baromi jó lett .
Mi az az ecchi?
Szóval legyek kitartó a részek nézésében mert az elején még nem olyan jó. oké.
Köszönöm megint.
Ecchi :
Anime vagy manga enyhén szexuális, erotikus tartalommal. A szó eredeti jelentése illetlen, buja. Nem nyílt szexualitásról van itt szó, mint a hentai esetében, inkább a humoros, gyakran félreérthető jelenetek állnak a központban.
Forrás : AA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!