Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de nem merek közeledni felé mert túl fiatal, ti mit tennétek a helyemben?
Mindig is az idősebb nők tetszettek, az érettségük és a határozott magabiztos stílusuk miatt. Ám most megtetszett egy nálam jóval fiatalabb lány. Pontosabban én 21 vagyok, ő meg 14.
Ha nem róla lenne szó, azt mondanám ez gusztustalan dolog, meg ő egy kislány. De ő annyira komoly, érett gondolkodású, gyönyörű, vicces, jófej, kedves és aranyos! Barátok vagyunk, tudom hogy tetszem neki, de nem merek lépni. Elutasítom a közeledését pedig legszívesebben viszonoznám. Megremeg a lábam a közelében. De bűntudatom van amiért ilyen fiatal. Gyerek még...bizonyos értelemben én is az vagyok még, de ő aztán pláne...
Erkölcsösnek tartom magam, épp ezért nem is merek lépni...De megőrülök tőle, annyira vonzódom hozzá. Azt hiszem beleszerettem...
Ilyen helyzetben mi a helyes megoldás?
Ha igazán szeretitek egymást, tudtok várni.
Szerény véleményem szerint nem szükséges feladni mindent vele kapcsolatban. Nem tudhatjuk, hogy mennyire mélyek már ezek az érzelmek köztetek, és ha valóban megfogott téged, akkor azt nem szabad elnyomni, mert csak lelki fájdalom lesz belőle mind az ő, mind a te részedről. Te is fiatal vagy még, nem szabad ennyire nagy terhet hordoznod magadban.
Na, de a lényeg, hogy azt tanácsolom (én, akinek, habár nincs semmi tapasztalata ilyennel kapcsolatban, úgy érzem, tudok valamit mondani), hogy ne tegyetek semmit. Egy párkapcsolat nem csak csókolózásból és fizikai érintkezésből áll, és ezt az embereknek meg kellene érteniük. Ez két lélek, két személyiség egymásra hangolódása. Legyetek együtt, mint különleges barát, mutatkozz be a szüleinek, mint a lányuk egyik barátnője, aki közel áll hozzá, vagy ilyesmi. Ismerjétek meg egymást annyira, amennyire csak lehet, menjetek el helyekre együtt. Nem kell egyből "párkapcsolatban" státuszra váltani, ha fellép egy szerelem. Miért kellene? Annyira szükséges lenne a csókolózás, az érintkezés?
Ezzel az opcióval könnyítenél magadon, és talán még boldog is lehetsz.
Másrészről viszont értem én, hogy vágysz rá, meg minden, de ha már úgy adódott, hogy egy ilyen fiatal lányba szerettél bele, akkor ne dobd el magadtól mindenféle próbálkozás nélkül. Ez a türelem játéka. Ha igazán szereted, képes leszel uralkodni magadon. Legalább 4 évig még várj.
Mondd meg neki az álláspontodat. Mondd meg, hogy egy testi kapcsolatot nem tartod korához méltónak és a szellemi kapcsolatot választottad.
Mindenesetre ne erőltess neki semmit. Ha ő nem akarja, akkor hagyd őt élni, foglalkozz a frizurákkal, bánatodat esetleg egy pszichológusnak elmondhatod, esetleg tudok ajánlani hasznos dolgokat a lelki békéd helyreállítására.
Ez a saját véleményem volt az egész dologról. Ha egy haverod lennék, és tanácsot kérnél tőlem, akkor ennyire lennék képes segíteni. Eléggé összeszedetlenül írtam le a dolgokat, épp ezért FIGYELEM! szöveg tartalmazhat értelmetlen megjegyzéseket, egymáshoz nem kapcsolódó mondatokat, nyelvhelyességi hibákat és egyebeket. Viszont a lényeg remélem átment. Sok sikert!
14 fölött nem számít liliomtiprásnak. (Hivatalosan egy felnőtt férfival is szabad neki lefeküdni.) Ha ő benne van, mi tart vissza?!? Hajrá!
(Én emlékszem, milyen voltam 14 évesen, és benne lettem volna. 30N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!