Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/Biszex lányok/nők! Veletek volt már olyan, hogy lefeküdtetek egy lánnyal és csak később tudtátok meg, hogy jóval fiatalabb volt annál, mint amennyit mondott?
1.Nem fekszek le úgy valakivel,hogy azt se tudom hány éves, lehet maradi vagyok,de én szoktam ismerkedni előtte.
2.Kit érdekelnek a fiúk/férfiak? Semmi közünk hozzájuk,kit érdekel kivel fekszenek le?
A lényeg, hogy ez nem szerencse hanem igénytelenség,illetve butaság kérdése.
Igénytelenség, mivel az egy igénytelen ember aki 1 óra beszélgetés után lefekszik egy vadidegennel,aki függetlenül attól,hogy mit mond, lehet gyilkos, sittes, prosti,pedofil, Hiv-pozitív,vagy épp gerinctelen hazug.De aki fűvel-fával kúr,az ne tököljön 1-2 éven.Egy diszkó vécéjében lezavart menetnél amúgy sincs jelentősége...
És butaság,mivel a kb.kora mindenkin látszik, és egy intelligens,figyelmes embernek tudod mikor adja be egy 15 éves hogy 20 éves, vagy egy 20 éves,hogy 26. 2 mondat után észrevenném a korát. De az is sokat elmond rólad, hogy a butaságod és igénytelenséged szerencsétlenségnek nevezed és azt feltételezed,hogy ha valaki a nőket szereti akkor már az is olyan igénytelen mint te.Hàt nem.
1-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!