Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Hogyan sikerült elfogadnotok a szexuális beállítottságotokat?
Már 11-12 évesen teljesen magától értetődő volt,hogy a lányokat szeretem,el sem tudtam volna képzelni,hogy másképp legyen,úgyhogy egy szempillantásba telt elfogadnom. Anyukám már sokkal régebben sejtette mielőtt elmondtam neki,ahogy mondta megkönnyebbülés volt számára,hogy nem titkolóznom előtte és végre ő is kérdezhet,adhat tanácsot,megbeszélhetjük a dolgokat. A nővérem is teljesen természetrsen kezelte, kezeli most is. Apám nem él velünk,nem is számít a véleménye,mivel utálom. A tágabb környezetbrn meg akinek kell tudnia az tudja és elfogadja akinek meg nem tetszik annak ott az ajtó.
25/N
Én eleinte azt hittem, hogy biszex vagyok, később rájöttem, hogy nem :PP :D A lányok iránt való vonzódásra kb 14 évesen jöttem rá, és hónapokig izéltem rajta, hogy miért, hogyan, aztán nagyon hülyén magyaráztam: ilyennek teremtett Isten. Igazából így lettem hívő. Isten mindenkit szeret ^^
Családom nem fogadja még el, majd el fogja, ha lesz vmi komoly kapcsolatom... :P Barátaim elfogadnak, és szeretnek, ahogy vagyok :)
18/L
Nagyon kicsi korom óta így éreztem.
12 voltam körülbelül mikor ezt kimondtam saját magamnak, bár először azt hittem biszex vagyok.
Viszont idővel sikerült elfogadnom.
Nekem az segített, hogy több leszbikus lányt és meleg srácot is megismertem.
Na meg persze az is, hogy több mint egy évig volt egy barátnőm.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!