Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek, ti felvállaljátok a beállítottságotokat?
Én biszexként nem vállalom föl. A családom nagyon konzervatív és nem fogadnák el azt, hogy a lányokat is szeretem. Veletek mi a helyzet?
Ha felvállaljátok akkor milyen körökben? (család, barátok, munkatársak)
Illetve milyen reakciókat kaptatok amikor elmondtátok?
Én titkolom,kisvárosban élek.Csak a barátnőm tudja és én.:)
Szüleim azt hiszik hogy csak sima barátnők vagyunk,nem is gyanakodnak,mert voltak már fiú barátaim.
Tudom hogy kiközösítenének a munkahelyemen ha elmondanám,jobb hallgatni.
Van saját lakásom így nem tűnik fel senkinek,pedig gyakorta szoktunk szeretkezni a kedvesemmel.:)21/L
Mindenki előtt felvállalom, de még nem voltam lánnyal.
A családom nem mondott semmit, nem zavarja őket.
Osztálytársak sem piszkáltak emiatt. Viszont egyszer, mikor ez kiderült rólam ment a pletyka, és pár évfolyam társam beszólt, de nem vettem magamra. Meg ez hamar abba is maradt. Szóval nekem viszonylag jók a tapasztalataim, ez lehet annak is köszönhető, hogy nyitott vagyok, és ha valaki kérdez valamit a szexualitásomról, akkor készségesen válaszolok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!