Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, felvállaljátok magatokat/párotokat?
Tegnap voltam bulizni a barátnőmmel és többet ittunk a kelleténél. Ebből következett az, hogy együtt táncoltunk és csókolóztunk. Negatív kritikát nem kaptunk, csak egy plázacica közölte hogy "fújj én ilyen undorítót még sosem láttam". Amúgy a barátnőm teljesen nőies, csak a magassarkú hiányzik róla. Én pedig fiúsabb vagyok, de a hajam hosszú. Szóval a kérdésre visszatérve: ti ezt megcsinálnátok? Vagy inkább egy olyan helyet választotok ahol el lehet bújni ? (Férfiak válasza is érdekelne)
20/L/L
17/L/L
Én nem tenném. Nagyi nagy százalékban vannak homofóbok Magyarországon.
25F bi
A szüleim, barátaim tudják. A mostani munkahelyemen nem, és szerintem nem is fogom felvállalni mert egyrészt nem tudom meddig leszek még ott, másrészt nem olyan a légkör, harmadrészt úgyse sok személyes beszélgetés van, senki nem tudja kinek van gyereke, párja, stb.
De az a cél hogy felvállaljam, és igyekszem eköré alakítani az életemet.
Mondjuk csókolódzni valszeg nem, mert nekem az már az erotika kategória, és privát dolog, de mint pár viselkedni azt simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!