Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok, felvállaljátok magatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, felvállaljátok magatokat/párotokat?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam bulizni a barátnőmmel és többet ittunk a kelleténél. Ebből következett az, hogy együtt táncoltunk és csókolóztunk. Negatív kritikát nem kaptunk, csak egy plázacica közölte hogy "fújj én ilyen undorítót még sosem láttam". Amúgy a barátnőm teljesen nőies, csak a magassarkú hiányzik róla. Én pedig fiúsabb vagyok, de a hajam hosszú. Szóval a kérdésre visszatérve: ti ezt megcsinálnátok? Vagy inkább egy olyan helyet választotok ahol el lehet bújni ? (Férfiak válasza is érdekelne)

20/L/L

17/L/L

2015. dec. 12. 17:54
1 2
 11/13 nyitott fiú ***** válasza:
Nálunk is volt egy buli, én is táncoltam és csókolóztam egy fiúval, aztán levetkőztettük egymást és úgy táncoltunk tovább.A párom a franciaágyról nézte egy fiuval és ök is elkezdtek szeretkezni,mire mi a sráccal az ágyra értünk már javában dugta a fiú. Mi felvállaljuk.37/F/B
2016. ápr. 12. 05:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Ebben semmi undorító nincs. :D :P

A plázacica mondja, akiknek a 90%-a brahiból smárolt valamelyik barátnőjével..

De megértem ha valaki nem vállalja fel. Nehéz, mindig a rosszalló tekintetek, látod hogy másként kezelnek, lenéznek, stb.

Buliban talán még belefér, de utcán nem nagyon merném.

26/F

2016. ápr. 12. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Változó. Eleve nem tagadom le, de nem is kérkedem vele másoknak. Utcán néha megfogja a kezemet, ha nem nagyon vannak körülöttünk néha bohóckodunk (szeret zavarba hozni), esetleg buszon, ha kora reggel megyünk megfogom a kezét és a vállára dőlve alszom. Körülbelül ennyi.

Na meg, mivel csak nyáron költözik ide fősulizni, addig elég messze lakik, a vonatperonon elköszönésképpen meg szoktam csókolni. Ennyi a nagy nyilvánoskodás. Szerintem azért ez még kijárhat, mikor azt se tudom, mikor látom megint.

Bulizni én nem járok, így ott ilyeneket nehezen tudnámk csinálni. Bár azért vicces, mikor mondjuk egy táborban vagyunk és jól bepiál. Akkor mehezen tudja leplezni az emberek előtt a dolgot.

Alapvetően csak én vagyok így, aki felvállalja. Itt fent nincs ismerőse, szóval megteheti egyszerűen, rólam náluk síri csend és hallgatás. Amit az ő családjánál pontosan megértek, bár az enyém se tudja, hiába alszik sokat nálunk.

16/L 18/L

2016. ápr. 12. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!