Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti felvállaljátok, hogy leszbikusok vagytok? Pl. Ha van barátnőtök, akkor mertek kézen fogva menni, vagy puszit adni nyilvános helyen? Mit szól hozzá a társadalom? Nem itélnek el, vagy szólnak be érte?
Jelenleg nekem sincs senkim de en mindig felvallaltam eddig.Nem szoktam vele foglalkozni hogy masok mit gondolnak ugy gondolom ugyan annyi jogom van megfogni a kezet vagy puszit/csokot adni neki "nyilvanosan"!
Bar amilyen fius vagyok sokszor le sem esik a dolog az embereknek!:D
Mi szoktunk kézenfogva menni az utcán, 1-1 szájrapuszi is elcsattan néha, eddig még nem ért semmilyen attrocitás Budapesten. max egyszer egy elég piaszagú tipikus alkoholista nő reakciója a buszmegállóba, hogy " ühhhHHH".. (nem voltunk egyáltalán provokatívak) meg nagggyon ritkán 1-1 ember utánunk néz, de semmi különös..
A vidéki városokban amúgy sokkal jobban megnézik az embert, ott kaptunk már 1-2 beszólást, de legtöbbször csak utánunk néznek. :)
Igen.
Kézfogás, ölelés, arcra/homlokra/orra/kézre puszi, nagyritkán szájra puszi. Nyilvánosan csókolózni soha nem szoktunk, ha valaki rákérdez természetesen nem tagadjuk, de nem is híreszteljük. Szoktunk pár pillantást kapni. Van aki mosolyog, van aki kevésbé, van aki zavarba jön és inkább oda se néz, talán egyszer volt egy eset amikor egy - véleményem szerint - részeg körülbelül 40 éves fickó ordibált utánam - miután elköszöntem a kedvesemtől -, hogy "Leszbik!". Engem egyelőre (de lekopogom) még nem ért emiatt atrocitás idegenektől.
19L
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem van párom, de mi sem merjük igazán felvállalni, max kevésbé forgalmas helyen fogjuk meg egymás kezét, vagy ha nem jár arra senki, akkor szájra puszi.
Néha olyan jó lenne máshol is megfogni, vagy adni egy puszit, de nem merjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!