Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti felvállaljátok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti felvállaljátok, hogy leszbikusok vagytok? Pl. Ha van barátnőtök, akkor mertek kézen fogva menni, vagy puszit adni nyilvános helyen? Mit szól hozzá a társadalom? Nem itélnek el, vagy szólnak be érte?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 21:31
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
97%

Én felvállalom teljesen. Még akkor is, ha éppen a saját falumban vagyunk, pedig a szüleimnek se mondtam el, hogy együtt vagyunk. Mert nem kérdezték, és amúgy sem hiszem, hogy az orrukra kéne kötnöm.

De ugyan úgy megfogjuk egymás kezét, ha szeretnénk, ha álmos vagyok reggel a buszon, akkor összekulcsolom az ujjainkat és a vállára hajtom a fejemet, úgy alszom, ha meg fel kell raknom a vonatra, akkor egy apró csókkal köszönök el tőle. Szerintem ezek ugyan úgy kijárnak nekem, mint bárki másnak. :)

Ettől függetlenül ennél "durvábbat" mi sem csinálunk. Nem hiszem, hogy a nyílt téren kellene élnem a nemi életemet, mint a hetero párok jó része. Nemtől függetlenül szerintem az elég undorító.

Nekem még nem szóltak be, de azért rosszalló pillantásokat kaptunk rá, de rólam lepereg már. Eleget stresszeltem és nyomorogtam ezen már.

2016. ápr. 15. 16:32
 12/41 A kérdező kommentje:

Na nem olyanra gondoltam én sem, hogy ki se másznánk egymás szájából meg hasonlók, szerintem nemtől független undoritó és a négy fal közé tartozik.

Tényleg csak kézfogás, esetleg búcsúkor vagy néha ha jól esik egy apró puszi..

2016. ápr. 15. 20:34
 13/41 anonim ***** válasza:
62%
Én pont addig megyek el a jelenlegi kapcsolatommal nyilvánosság előtt, mint egy hetero pár a jóízlés határain belül. Most ez komoly, hogy van, aki a másik kezét is alig meri megfogni? Ne vicceljetek már....
2016. ápr. 16. 08:39
 14/41 anonim ***** válasza:
87%
Én az előző párommal néha-néha járkáltam kézenfogva, egy-egy szájrapuszi, és ölelés is volt. Volt, hogy megnéztek minket, de beszólást, meg ilyesmit nem kaptunk Budapesten.
2016. ápr. 16. 11:23
 15/41 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem gondoljatok a joerzesu emberekre es a fejlodesben levo gyerekekre!

Ezt nem kene kozteruleten muvelni,mert erre senki sem kivancsi!

Maradjon a negy fal kozott!

2016. ápr. 16. 20:20
 16/41 anonim ***** válasza:
96%
#15 : szimpla kézfogásról van szó, meg 1-2 pusziról. ha a heteroknak szabad bárhol egymás torkában lenni, akkor ennyi szerintem simán belefér...
2016. ápr. 16. 20:24
 17/41 anonim ***** válasza:
97%

Fejlődésben lévő gyerekként nem láttam melegeket, még is az lettem. Erre varrjál gombot.

Az meg tényleg nem normális, ha az ember már attól is fél, hogy megfogja a párja kezét. Neked ez jól esne? Nem. A gyerekeknek meg egyáltalán semmi baja nem lesz tőle. A jó érzésű felnőttek meg mehetnek oda, amerre akarnak. Ne haragudjanak, de engem meg az nem érdekel, hogy ők hogyan dugják meg egymást az utcán, amíg én csak oda akarok bújni a páromhoz.

2016. ápr. 16. 20:49
 18/41 A kérdező kommentje:
Addig még a heterok egyes csoportja szinte az utcán éli a nemi életét, addig szerintem nem igazán van miről beszélni ilyen tekintetben, az sem épp követendő példa.:S
2016. ápr. 16. 23:24
 19/41 anonim ***** válasza:
8%

Csak annyi a kulombseg,hogy a heterok tobbsegben vannak es ezaltal elfogadottabbak mint "ti"!

Es ez igy is fog maradni ezen nem tudtok valtoztatni ez olyan mint hogy a ferfiak szoknya viselese sem lesz elfogadott,ezzel egyutt kell elni...

2016. ápr. 17. 18:21
 20/41 anonim ***** válasza:
87%

#19 ebben igazad van, de az rossz erv, hogy gondoljunk a gyerekekre.

Atttol mert egy gyerek lat egy meleg part, semmi sem fog valtozni az o szexualis orientaciojat illetoen.

Ha egy gyerek meleg, akkor meleg is marad.

Ha hetero, hetero marad.

Ez nem valtozik meg csak azert, mert latott egy meleg part akik megpusziltak egymast.

Persze ha mar majdnem dugnak az utcan az megint mas teszta, az szerintem undorito, ha hetero a par, ha meleg.

2016. ápr. 17. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!