Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti otthon szabadon engeditek a bélgázokat, vagy félrevonultok? Felvállaljátok a család, barát előtt?
5 Egyetértek veled.
Biológiai lények vagyunk.
Célszerű úgy alakítani az életvitelt, hogy reggel intézze el a nagy dolgát az ember. Egész napja sokkal kellemesebb lesz.
Persze, előfordulahat ennek ellenére egy hasmenés, hasgörcs, vagy egy durrantás.
Kulturált társaság általában nem vesz tudomást erről. Ez egy szükséglet, mint a tüsszentés, köhögés.
5# durva hogy ennyire nem tudod tartani. Mitől van, vagy miért nem teszel ellene.
7# reggeli meleg tea, vagy kávé és mikor ott az inger wczni. 5 perc törléssel és fenékmosással.
Sosem értettem a trónolást. :D
Kérdező, csak akkor pukizok a szobában, ha nincs ott más. Ha van, akkor esetleg hang és szag nélkülit, de nem szoktam kockáztatni, kimegyek mosdóba.
8-as, attól volt, hogy folyamatosan ülnöm kellett 8 órán keresztül. Kollégák is panaszolták. Mióta nincs ez, jelentősen javult a helyzet, szóval tettem ellene. A beleknek sem egészséges egész nap összenyomódni egy széken, örülnek, ha felszabadulnak.
Trónolni pedig jó! Aki nem szeret, annál jobb, hamarabb szabad a wc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!