Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt homik, leszbik azok otthon is azok?
Jajj ne ez legyen már a mérce... nekem csak közeli barátok meg a család egy része tudja, ennyi, másoknak feleslegesnek tartom elmondani, mert nem akarom hirdetni, reklámozni, minek? Felesleges.
Am meg világéletemben fiúkkal voltam, sosem érdekeltek a lányok, max. mint barát, nem izgat egyáltalán a dolog, a fiúk érdekelnek.
Ennek ellenére nem vagyok meleg, mert nem járok kézenfogva a barátommal az utcán... hülyeség...
18/F
Számomra ott kezdődik a "hoppá ez tényleg az", hogy az utcán a fiúkat nézem meg, ha ismerkedem, akkor fiúval ismerkedem, ha szerelmes vagyok, fiúba vagyok szerelmes, és ha szexelek, akkor fiúval szexelek :) Az már, hogy a rokonaim orrára mennyit kötök ebből, az én dolgom. Az ember ugyanis a barátait megválogathatja, a családját nem.
Én személy szerint felvállalom a barátaim és a szűkebb családom előtt, a tágabb családnak meg nem beszélek róla (persze valszeg értesültek már, mert egy ideje nem kérdezgetik, hogy van-e barátnőm :)) De az sem lesz kevésbé meleg, aki senki előtt nem vállalja fel. Szomorú, de ezért is a társadalom homofób hozzáállását lehet leginkább hibáztatni, nem azt, aki titokban kénytelen élni a magánéletét.
És igen, vannak "divatbiszexek" elsősorban a csajok között, de ők pont a dolog szociális aspektusára mennek rá, és nem az interneten névtelenül írogatnak.
Szóval nem, nem "felfújt" a dolog, azt te csak szeretnéd, ha így lenne. Felmerül a kérdés, vajon miért?
A stílus tanult viselkedésforma, a szexualitás ösztönös. Persze a szexuális vonzalom idővel változhat, de azért nem úgy, mint egy frizura :) Én 11-12 éves korom óta tudom, hogy a fiúk érdekelnek, és most vagyok 29. Szerinted ki fogom nőni valaha? :)
Ez azért nem ilyen egyszerű szerintem. Nézzük meg, milyen baromi elfogadó ("enyhe" cinizmus) a mai társadalom. Vegyük ide az emberek többségének a többséghez (mint szerintük normához) való görcsös ragaszkodni akarását. Ezek után merje valaki nyíltan vállalni nemi hovatartozását? Nem azt mondom, az a tiszta, ha valaki felvállalja olyanok előtt, akiben maximálisan megbízik. De másnak, akit mondjuk nem is ismer és az életben nem is találkoznak, ugyan minek bizonygassa ezt pró vagy kontra?
A kérdezővel annyiban egyetértek, hogy én is hiszem, ha látom. De ezzel sem azt akarom mondani, hogy ezért végignézném két srác vagy akár két lány aktusát. Ugyanakkor ilyen egyedi eseteket )ha tetszik megtévelyedéseket) minek fújjanak fel? Szerintem ha valaki saját magának bevallja a valós helyzetet, akkor az első és legfontosabb lépést megtette az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!