Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, leszbikusok! Ti felvállaljátok a kapcsolatotokat a közösségi oldalakon?
Igen. kint van hogy kivel vagyok, és én is megosztok néhány közös képem a barátommal.
Eddig senki nem szólt be, akiknek ismerőseim közül nem tetszett ők töröltek és ennyi.
facebookon csak kapcsolatban vagyok, az nincs kint, hogy kivel. így általában a barátnőmről kérdezgetnek és csak lesnek, amikor elmondom, hogy fiú:D barátomnak instán van fent közös képünk
24F
Az instagramon rengeteg közös képem van fent vele, de a Facebookon egy sem. Ott ki sincs írva, hogy kapcsolatban vagyok. Nem mintha szégyellnénk egymást, de mivel még gimiben vagyunk.. ráadásul vidéken, így elég gázos, főleg neki, mivel még nem out. :/
19/L/L
A munkáltatók jellemzően megnézik a leendő alkalmazott facebook profilját. Aztán persze emiatt nem utasíthatnak el, de ez sosem derül ki és ki tudja, hogy épp nem egy srác miatt hagyta el a barátja a HR-es lányt. Jobb, ha nincs az emberről ilyen információ kint publikusan a neten.
Meg olyan sem, hogy horgászik-vadászik, vegetáriánus vagy sem, vallásos-e vagy ateista, mik a politikai nézetei. Ezek kiírásából jó nem születhet, de rossz simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!