Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány létemre miért izgulok fel arra, hogy egy fiatal nő és egy idős hölgy szexel?
Figyelt kérdés
soha nem voltam még nővel ... fiatal lányok nem is tetszenek ,de valamiért az idosek meg igen ...2017. aug. 11. 20:05
2/4 anonim válasza:
Engem is csak a 30-45 éves nők érdekelnek, a fiatalok teljesen hidegen hagynak, meg sem nézem őket. Bár én tudom az okát, az idősebbek érettebbek, kedvesebbek, fejlettebb az érzelmi életük, és valahogy jobban tudnak bánni a nőiességükkel, vonzóbbak, szebbek számomra.
20/L/L
3/4 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom a másik oldalról nézve, hogy elég "kapósak" vagyunk a fiatal lányok körében. 37L Nincs ebben semmi rossz, ha szeretnéd kipróbálni egy igazi érett nővel és ha vonz is a dolog :)
4/4 anonim válasza:
Engem is izgat.. Altalaban amikor masztizok arra gondolok hogy egy idosebb no kenyeztet..nem tudom miert, de ez van. :) 21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!