Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha egy lány kicsit izmosabb mint az átlag lányok?
Most ha azt írjuk, hogy igen, zavar, mit fogsz csinálni? :DDDDD Komolyan nem értem.
Amúgy nekem semmi férfias vonás nem jön be egy nőn.
hm, hát ötletem sincs az milyen :D kép esetleg? barátnőm nincs 50 kg és 162 cm kb. én 53 kg 165 centi, ő jóval erősebb nálam, mondjuk én is lazán elbírom őt, nagyon szépek az izmai =) nálam azért van egy határ amit vonzónak találok és van amit már nem, amit nem az talán már a testépítő kategória, vagy ha valakin van sok zsír is az izomtömeg mellett az nem tetszik nekem
én egyébként nem tartom férfiasnak az izmokat, ez nem a férfiak privilégiuma :D ők akarják csak elhitetni velünk, hogy az csúnya egy nőn, mert félnek is, hogy a nő erősebb náluk esetleg :D
Engem sem zavar abszolút, sőt. Inkább tetszenek a sportosan vagy főleg izmosabb (de nem a túl kigyúrt) nők.
Nagyonn összejönnék már ilyen lánnyal, de sajnos még nem volt alkalmam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!