Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Titeket zavar ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha egy lány kicsit izmosabb mint az átlag lányok?

Figyelt kérdés
Zavar ha kilátszanak az erek és nagyon kockás a has, nagy karok, comb? Azért kérdezem ,mert ezek kicsit férfiasabb tulajdonságok lehetnek, de ti mit gondoltok? Ez egy nagyon taszító tulajdonság egy nő számára? Mondjuk egy 170cm-es kb.68.5kg-s és 21 éves lányról van szó.

2017. máj. 30. 20:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Képet lehet kérni? Ha nem is rólad akkor valami hasonlót?! Rossz a vizuális képességem :D
2017. máj. 30. 20:51
 2/19 anonim ***** válasza:
50%

Most ha azt írjuk, hogy igen, zavar, mit fogsz csinálni? :DDDDD Komolyan nem értem.

Amúgy nekem semmi férfias vonás nem jön be egy nőn.

2017. máj. 30. 20:52
 3/19 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna sőt kifejezetten tetszene , de ugyan olyan mint minden más valakinek tetszik valakinek meg nem.
2017. máj. 30. 21:02
 4/19 anonim ***** válasza:
Képet dobj pls. Megmondom.
2017. máj. 30. 21:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Küldhetsz ide is képet, ha szeretnél :)
2017. máj. 30. 21:08
 6/19 anonim ***** válasza:
Nm zavar, sőt ellenkezőleg. Nekem teszenek a kidolgozott testű izmos lányok. Bejössz ha ilyen vagy és a méreteid is tetszenek.
2017. máj. 30. 21:12
 7/19 anonim ***** válasza:

hm, hát ötletem sincs az milyen :D kép esetleg? barátnőm nincs 50 kg és 162 cm kb. én 53 kg 165 centi, ő jóval erősebb nálam, mondjuk én is lazán elbírom őt, nagyon szépek az izmai =) nálam azért van egy határ amit vonzónak találok és van amit már nem, amit nem az talán már a testépítő kategória, vagy ha valakin van sok zsír is az izomtömeg mellett az nem tetszik nekem

én egyébként nem tartom férfiasnak az izmokat, ez nem a férfiak privilégiuma :D ők akarják csak elhitetni velünk, hogy az csúnya egy nőn, mert félnek is, hogy a nő erősebb náluk esetleg :D

2017. máj. 30. 21:36
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A testépítő jelleget annyira már nem szeretem, de amúgy Igen szeretem ha egy lány kivan dolgozva, és erős. ....Főként ha mellette még nőies is. Mondjuk hajat illetően. De a sminket nem szeretem. :/
2017. máj. 30. 22:00
 9/19 anonim ***** válasza:
Jöhet ide is kép
2017. máj. 30. 22:34
 10/19 Mickee válasza:

Engem sem zavar abszolút, sőt. Inkább tetszenek a sportosan vagy főleg izmosabb (de nem a túl kigyúrt) nők.

Nagyonn összejönnék már ilyen lánnyal, de sajnos még nem volt alkalmam..

2017. máj. 31. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!