Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha egy lány kicsit izmosabb mint az átlag lányok?
Figyelt kérdés
Zavar ha kilátszanak az erek és nagyon kockás a has, nagy karok, comb? Azért kérdezem ,mert ezek kicsit férfiasabb tulajdonságok lehetnek, de ti mit gondoltok? Ez egy nagyon taszító tulajdonság egy nő számára? Mondjuk egy 170cm-es kb.68.5kg-s és 21 éves lányról van szó.2017. máj. 30. 20:43
11/19 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mire gondolsz, nem lehetsz rossz, de azért egy képet dobhatnál, úgy többet tudok mondani :)
12/19 anonim válasza:
Az összhatástól és a személyiségtől is függ, de nekem jobban tetszik ha egy lány picit teltebb.Azt nőiesebbnek tartom.
20/L/lipstic
13/19 anonim válasza:
Az összhatástól és a személyiségtől is függ, de nekem jobban tetszik ha egy lány picit teltebb.Azt nőiesebbnek tartom.
20/L/
14/19 anonim válasza:
Én vonzódom az izmos lányokhoz. Kár, hogy te is a lányokhoz vonzódsz, nagyon ritka az igazán izmos lány nagy karokkal combokkal, kockahassal.
15/19 anonim válasza:
Nekem tetszenek az izmos lányok :). Volt barátnőm is izmosabb. De azért ezt sokféleképpen lehet elképzelni, ha küldesz képet, az segítene válaszolni ;)
16/19 anonim válasza:
Pontosan mekkorák azok az izmos karok? 35 centis bicepsz, 40? Nekem mindkettő belefér bőven lányok esetében, kicsit izom-mániám van ;)
22L/L
17/19 anonim válasza:
Tetszenek az izmos erős lányok, a nagyon izmosak pedig főleg. Imádom a vastag izmos combokat és karokat, gyengém a kockahas és erős váll és hát :) képet szabad kérni?
18/19 anonim válasza:
Kérdező, köszi a képet a hasadról :) Bicepszedről is kaphatok esetleg? Az a gyengém :) Az izommániás leszbi lány vagyok.
19/19 anonim válasza:
Én is imádok edzeni, és borzasztóan tetszenek az izmos lányok. Úgyhogy biztos nem zavarna.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!