Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy ebben a...

Hogy lehet az, hogy ebben a csodás országban mindenki furcsán néz az emberre, ha máshogy öltözik mint az átlag?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy valami nagyon extrém stílusom lenne. Elegánsabb ruhákba járok egyetemre, de metrón vagy utcán állandóan megnéznek. Kicsit próbáltam most egy olaszosabb stílust követni, de hát... Én kérek elnézést.

Hogy lehet az, hogy mikor kint voltam és ott nyaraltunk, a legtöbb ember divatos volt? 50-55 éves férfiak fele divatosabb volt, mint akiket látok most... Matróz cipő, rövid combfélig érő nadrág, póló, divatsál, volt olyan is akin még zakó is volt. És senki nem szól, egy szót sem.

De ebben az országban ha valaki más, vagy színt visz az egyszerű ember (mert már mást nem tudok mondani) életébe akkor az már rossz.

2016. ápr. 13. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Mert ilyen ostobák az emberek, sok az öntelt, besavanyodott. De azért nem kell ezen kiakadni, biztos van aki azért néz mert tetszik neki.
2016. ápr. 13. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is sokan azért néznek, mert tetszik.

Általában ha nem tetszel a hülyék nevetnek, a primitívek pedig megjegyzést tesznek.

2016. ápr. 13. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:

De a nevetés mögött sem mindig rossz dolog van. Lehet, hogy valakire hasonlítasz.

A rossz indulatot fel lehet ismerni.

2016. ápr. 13. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez emberi tulajdonság, nem kell itt magyarozni. Ha valamiben valaki különbözik a megszokottól egyesek bámulni fogják, ez természetes. Azt kéne megbámulni aki ugyanolyan mint mások?
2016. ápr. 13. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!