Itthon egy konyvesboltban 1500-4500 ft között vannak a könyvek tehát átlag 3000. Mennyi ez az átlag amerikában ($) és Franciaországban (€)?
Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 20:28
1/6 anonim válasza:
Amazonon amik engem érdekelnek (az olcsóbb, puhakötéses verziók) 10-18 dollár között vannak, tehát átlagban 3500 környékén. 10 dollár alatt nemigen van semmi.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. jan. 8. 21:36
3/6 anonim válasza:
Nagyon nehéz erre a kérdésre válaszolni, ugyanis Franciaországban pl. a zsebkönyvek 3-5 euró körül kaphatók, vannak viszont olyan bibliofil vagy egyéb művészeti kiadások, melyek elérik a 40-60 eurót is. Egy átlag papírkötéses regény ára 20 eurő körül mozog.
Most kaptam (karácsonyra) egy Christian Jacq könyvet Egyiptomról, ez újonnan 21 euróba került.
Viszont az antikvár árak jóval olcsóbbak, még egy vadonatúj könyv is 2-3 euró.
4/6 anonim válasza:
Kukkantsatok már fel bookdepositra is, ott 3eurotól vannak könyvek- sok bestseller, most épp a twilight van leárazva 5-7 körüli összegre. Ez anglia, de tkp. nemzetközi, az ingyen szállítás miatt. Nyilván ez online felület, de azért jó képet ad a dolgokról.
5/6 anonim válasza:
Mondjuk en pont a konyvekkel vagyok ugy, ha valami erdekel, akkor felmegyek eBay half.com es megveszem a konyvet hasznaltan. Lehet hogy nincs uj szaga, es lehet hogy egy ket lap picit szamarfules, de en a konyvnel a tartalomra vagyok kivancsi nem a "boritasra". Ezek ilyen 5-8 dollarok korul vannak. Persze ez nagyban fugg a konyvtol is, hogy mi az es milyen allapotban van. Egyszer vettem egy "real estate" konyvet, amiben meg az elozo tulaj jegyzetei is voltak, es az extra olcso volt. Volt ugyanaz a konyv sokkal jobb allapotban dragabban, de nem erdekelt hogy milyen allapotban van, csak legyen meg minden lap ;)
6/6 anonim válasza:
Nyami, köszi a tippet utolsó :) Már be is szabadultam az oldalra, vissza kell fognom magam erősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!