Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ki mit gondol a leszbikről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol a leszbikről?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok és lány válaszoljon lehetőleg

2018. ápr. 3. 13:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Férfiként kicsit sajnálom, hogy ők nem jöhetnek szóba. De egyébként semmi rosszat nem gondolok róluk, nincs miért elítélnem őket. Mindenki azzal fekszik le, akivel akar (feltéve ha a másik is akarja).
2018. ápr. 3. 13:11
 2/19 anonim ***** válasza:
7%

Hogy leszbik és jól néznek ki, nem lehet velük kezdeni.

Pedig én nem éppen nézek ki rosszul, sőt...

2018. ápr. 3. 13:15
 3/19 anonim ***** válasza:
32%
Én nőként nem tudom elképzelni azt, hogy két nő "úgy" érjen egymáshoz. Valószínüleg azért, mert nő vagyok. A homoszexuálisokról már nem gondolom ezt. Viszont ha férfi lennék, akkor azt nem tudnám elképzelni. Ezen kívül semmi bajom a leszbikusokkal, volt már több leszbikus barátnőm is (barátként), semmi bajom velük. Ők is ugyan olyan emberek, csak más nemhez vonzódnak mint a hetero nők. 21L
2018. ápr. 3. 13:44
 4/19 anonim ***** válasza:
56%
Én mindig olyan párokat látok, ahol a pár egyik fele teljesen fiúsan néz ki (öltözködés, haj, beszédstílus, gesztikuláció), szóval egy kicsit mindig elgondolkodom, hogy a pár lányos küllemű lány tagja, miért nem egy fiúval van inkább, ha a párja gyakorlatilag fiú a punciján kívül ...de persze ez csak amolyan elmélkedés részemről. Ami számomra zavaró az az, hogy mindegyik pár úgy viselkedik, mintha úgy éreznék, hogy mindenki őket nézi. Pedig az emberek, aztán totál letojják egymást az utcán. Mindenki megy a maga dolgára, aztán annyi (szerintem a legtöbben képesek lennének még egy utcán fekvő halott mellett is simán elmenni).
2018. ápr. 3. 13:47
 5/19 anonim ***** válasza:
Ja: 40F (4-es voltam) ...és bocsi, hogy férfiként válaszoltam, de most olvastam csak el a kérdés alá írt mondatodat.
2018. ápr. 3. 13:48
 6/19 anonim ***** válasza:
17%

> Hogy leszbik és jól néznek ki,

Hát, nem tudom. Akiket én látok az utcán kézen fogva, csókolózva, azok nagyon nem néznek ki jól

2018. ápr. 3. 13:48
 7/19 anonim ***** válasza:
15%

Nincs bajom vele,hogy mit csinálnak a 4 fal közt,hát csinálják. Szíve joga azt szeretni akit akar.

VISZONT a nagyon fiús leszbiknek a viselkedése/kinézet,járás,beszéd/ engem nagyon taszít. Gondolom hasonlót éreznek a férfiak a melegekkel.

26/N

2018. ápr. 3. 14:22
 8/19 anonim ***** válasza:
2%

Én azt hiszem nagy része férfi gyűlölő és feminista is.

Legtöbbször, amikor hallom/olvasom, miken nem háborodnak fel a feministák, vagy a belőlük kifejlődött jenderisták, olyan mint ha nem is nők lennének és minket nem férfinak néznének.

Inkább mint ha minket az elnyomóknak és magukat az áldozatoknak.

Közben meg a férfiak többsége isteníti, szereti és nagyon szívesen van egy nő közelében. De a legártatlanabb megnyilvánulásban is támadást látnak. És szerintem pont ezért. Mert a kedves, közeledő mozdulat egy leszbinek támadás, egy hetero nőnek pedig kedveskedés.

De ez az én véleményem, nem közmegegyezés.

Lehet nincs így, de erős a gyanú, hogy eltaláltam a valóságot.

2018. ápr. 3. 14:52
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

"olyan mint ha nem is nők lennének és minket nem férfinak néznének.

Inkább mint ha minket az elnyomóknak és magukat az áldozatoknak. " akkor most gondolj bele miket hárítasz egy nőre csak mert neked úgy kényelmes. És utána meséld el miért rajongsz egy nőben... Nem vagyok leszbikus, de nem kell faszi a nyakamra. Éppen eleget láttam hogy a magukat jónak tartó férfiak milyen mocsok módon kihasználják a nőket. És meg vannak sértve ha szembesítik őket a disznóságaikkal-amiket ők tök természetesnek gondolnak.

2018. ápr. 3. 16:23
 10/19 anonim ***** válasza:
24%
#9: hát így jár az, aki a rosszfiúkra bukik. Legalább megtanulod idővel értékelni a rendes pasikat.
2018. ápr. 3. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!