Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a leszbikről?
9. Én ugyan semmit sem hárítok a nőkre.
Van épp valakim, és megosztjuk a ház körüli teendőket.
Anyagilag is amit csak kell és a gyerek nevelésben is.
Igaz az ő gyerekei egy előző kapcsolatból, de amennyire lehet , oda teszem magam.
Hogy mit szeretek a nőkben?
Külsőre nem az számít, hogy vékony, vagy vastag, hogy nagy mellű vagy kicsi. Külsőre azt szeretem hogy velünk ellentétben nektek finom vonalaitok vannak, ami gyengéd érintést igényel. Olyan törékenyek vagytok, hogy amint kell, vagy lehet, védünk titeket mindentől, amitől úgy akarjátok. Belsőre alapjában véve figyelmesebbek, gyengédebbek és törődőbbek vagytok nálunk. És ha kapcsolatba kerülünk veletek, csak remélhetjük, hogy hasonló szintre kerülünk, mint ti.
Szeretem a gondolkodásmódotokat is, ami nem csakis logika, tele van érzelmekkel. Hogy ez mennyire jó, nem tudom, de azért ez hozzátok tartozik.
Szeretem a világlátásotok is, ami szintén érzelmi alapú, és ha nem hívjátok fel a figyelmünk, nem látjuk amit ti.
Összességében több biztos, de elsőre ezek jutnak eszembe.
Hetero férfiként mondom. Nekem nincs semmi bajom a leszbikkel. Elolvadok tőlük néha. Olyan jó érzés látni, ahogy 2 szexi lány csókolózik egymással és fogdossák egymást. Beindítja a fantáziám. :)
Szinte bármit megtennék, hogy 2-3 napot eltöltsek egy leszbi párral és beavassanak mindenbe ^^
A leszbikkel csak egy hatalmas bajom van: sosem lehet leszbi barátnőm.
Libsik úgyis törlik a hozzászólást, mert nem szeretik a tényeket. :D
Mentális/hormonális betegség, amit nem engednek kezelni, mert a cél a népesség csökkentése, a nihilizmus, totális perverzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!