Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, ki mit gondol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, ki mit gondol a cigány lányokkal való kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság,nem vagyok érintett.

2016. dec. 27. 13:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Hát igazából én csak a magyarok társaságát keresem
2016. dec. 27. 13:56
 2/21 anonim ***** válasza:
57%

Én nem jönnék össze cigánnyal

L/L

2016. dec. 27. 13:57
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
en 33f de ugy gondolom erkolcsosebbek lehetnek..
2016. dec. 27. 13:59
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Ha kultúrált, akkor nem zavar.
2016. dec. 27. 14:39
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

Nem is az a gond, hogyha cigány lányról van szó.

Nagyon sok értelmes, okos fiatal lányt ismerek ilyen származással... engem inkább a családjaik szoktak aggasztani, illetve, hogy náluk kicsit másabbak az értékrendek.

2016. dec. 27. 15:56
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
nekem félig cigány a barátnőm:)
2016. dec. 27. 16:23
 7/21 anonim ***** válasza:
58%

szép kis rasszizmus lányok, gratula :D de velünk legyen mindenki elfogadó, mi? :D

egyébként ha megfog, nem érdekel, hogy milyen származású...

itt mondjuk ebben az esetben azt beismerem, hogy lehet, hogy nehéz, mert náluk a család általában mindenek előtt van és amúgy ezt nagyon tisztelem is bennük és gyereket is szeretne szinte mind, sokkal beszélgettem gyári melóhelyeken, amit csak kipróbáltam, hogy lássam a világnak ezen részét is és minél több emberrel beszéljek... szóval azért mondom ezt, és nem tudom egy család hogyan viszonyulna hozzá illetve ha rosszul akkor a lányt ez mennyire viselné meg

2016. dec. 27. 18:14
 8/21 anonim válasza:
93%

Nálam sohasem a származás vagy a külső számított a másik fél esetében, hanem sokkal inkább a belső értékek.. Most legyen akár baráti vagy szerelmi kapcsolatról szó, a lényeg ugyanaz.. Elvégre a szerelem is egyfajta barátság, csak ugye bizonyos extrákkal :D Na, de viccet félretéve, én is ismerek olyan roma származású lányt, akiről egy az, meg sem mondaná az ember, hogy ő valóban roma, és kettő, hogy sokkal intelligensebb, valamint kulturáltabb sok vele egykorú, magyar lánynál.. Ezzel nem a romákat akarom védeni, vagy magamat, mert én sem vagyok roma, hanem arról van szó, hogy az az ember, aki valakinek csak az etnikai hovatartozása miatt nem hajlandó esélyt adni, az ne csodálkozzon, ha maga sem talál párt..

Amúgy úgy vettem észre, hogy a roma lányok inkább szintén roma lányok társaságát keresik és ez a magyaroknál is legtöbbször így van..

2016. dec. 27. 18:50
 9/21 anonim ***** válasza:
75%

Rosszul ugyanúgy reagálhat egy fehér, mint egy cigány család. Imádom, hogy az egyik kisebbség elvárja a többségtől, hogy ne rekesszék ki, ne diszkriminálják őket, de a másik kisebbséggel meg ők is ugyanezt csinálják. Bravó!

Engem egyáltalán nem zavarna, a cigány lányok között akadnak nagyon szépek. Sőt, pár pont az esetem is.

2016. dec. 27. 18:51
 10/21 anonim válasza:
100%
Szia! Cigány vagyok, és magyar barátnőm volt, tökéletesen működött, a családom is normális és mi is utáljuk az alja népet, és bizony nagyon sok nehézséget okoz ez a sok sztereotípia....
2016. dec. 28. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!