Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ki mit gondol a cigány lányokkal való kapcsolatról?
Szerintem is meglehetősen viccesek és képmutatóak a rasszista leszbikusok.:D
Én bi vagyok, nem tudom, probléma-e. Mindenesetre nem hinném, hogy másképp kéne megítélni egy romát, mint egy fehér embert. Én mindkettő esetében akkor alkotok véleményt, ha már megismertem magát a konkrét személyt (és annak családját). Magyarok között is éppen elég akad, akivel szóba állni sem érdemes, nemhogy párkapcsolatba kezdeni.
Semmi gond nincs egy értelmes, tanult cigány lánnyal.
A baj a családdal kezdődik...
Fiú vagyok, nem érint a dolog. Inkább csak hozzászólnék.
Mindenki tudja, hogy vannak értelmes cigány emberek, ezt senki nem vitatja. A "rasszizmus" se csak úgy jön, nem valami vele született dolog. Általában tapasztalat alapján alakul ki, úgy is mondhatnánk "rasszistává tesznek". És mint mondtam vannak normális, rendes cigány emberek, sőt biztos családok is, de a többség a tapasztalatok szerint nem ilyen. Ezen van a hangsúly és ezért nem véletlen, hogy nem szeretik őket ennyien. Mindennek oka van, ennek is.
" Magyarok között is éppen elég akad, akivel szóba állni sem érdemes, nemhogy párkapcsolatba kezdeni. "
Az ilyen mondatok például ezért nem szerencsések. Igen, nem mondta senki hogy nincsenek rossz magyar származású emberek és azt se, hogy nincsenek rendes cigány emberek. Az arányok a népességszámot összevetve az, ami nem mindegy. Ezt nagyon nagyon sokszor elfelejtik, vagy szándékosan kifelejtik, már nem is tudom.
#13: Rendben van, de miért kellene, hogy érdekeljenek az arányok, ha nem a világ minden létező cigányközösségének az összes tagjával kell összejönnöm/együtt élnem, hanem csak egyetlen személlyel? A kapcsolatunkat úgyis a kettőnk természete, életvitele fogja befolyásolni, és nem az, hogy a rasszunkra mi a jellemző általánosságban véve. Nyilván én sem választanék olyan társat magamnak, akin nem látom, hogy megfelelően lenne szocializálódva.
Azt sem mondta senki, hogy szeretni kell minden roma származású embert kivétel nélkül. Csupán arról van szó, hogy az egyént a saját tettei alapján korrekt elbírálni, nem pedig megvetni amiatt, amit tőle független személyek követtek el (akikhez talán csak annyi köze van, hogy hasonló bőrszínnel bír, mint ők). Aki nem így tesz, az a rasszista a szememben. Abba meg inkább ne folyjunk bele, hogy kit mi tesz azzá, szerintem lehetne neked meglepetést okozni ebben a témában.
#11 voltam.
#15: Így van, egy egyént nem az alapján bírálsz el, hogy milyen a bőrszíne vagy a haja, szeme színe vagy bármi más. Én se általánosítok más esetben sem, erre utaltam is. De ha az embernek csak rossz - vagy 90%-ban rossz - tapasztalatai vannak az eddigi élete során egy adott etnikai csoporttal ( vagy akármi mással, bizonyos állatfajjal vagy tényleg tök mindegy ), akkor kialakul benne egy kép. Innentől szerintem nem előítéletes lesz az adott ember azt a bizonyos csoportot, tárgyat ( pl. egérfogó - megcsíp, szintén rossz tapasztalat, szóval a bármi alatt tényleg bármit értettem ), élőlényt illetően, hanem "utóítéletes". Biztosan érted mit szeretnék mondani. Az emberek nem a bőrszínük miatt nem szeretik pl. a cigányokat. Az tényleg baromság lenne, kb. semmi értelme.
Az arányokat most csak Magyarországra értettem. És azért hoztam fel, mert szóba hoztad/szóba került a magyarság, ami ilyenkor nagyon rossz összehasonlítás véleményem szerint. Pont a létszám miatt. Van 1000 magyar, abból 200 rossz ember. Van 1000 cigány, abból 850 rossz ember. Van jó magyar rossz magyar, van rossz cigány jó cigány, csak az nem mindegy mennyiből mennyi. Ezért volt rossz idekeverni és mindig az idekeverni a magyarságot vagy bármilyen más népet ( na jó, azért bármi nem ). Ennek kapcsán hoztam fel az arányokat, hogy ez a nem mindegy. De ezt amúgy szerintem mindenki tudja, legalábbis a nagy többség. Szerintem Budapesten is egyre többen. És itt jön az, ha van egy ilyen közösség, sokkal nagyobb az esélye, hogy rossz emberbe nyúlsz bele, mint olyanba, akit szeretnél. Ha ő nem is, a környezete lehet problémás. Ez a válasz, hogy mi a köze ahhoz, hogy egy emberrel szeretnél csak valamit. :) A nagyobb esélyben természetesen az is benne van, hogy rendes emberrel is össze hozhat a sors, rendes családdal, csak kevesebb az esélye.
De szerintem felesleges tovább ecsetelni, ahogy nézem a fogalmazásod 100%, hogy nem jutnánk közös pontra. Ez fordítva még inkább igaz. Úgyhogy nem írok többet, mert csak még jobban nyílt céltáblává teszem magam és tovább megy a lepontozás. :D
igazából vannak szépek és kiisprobálnám ha nem lennék párkapcsolatban.de...
és ez fontos de:
félek tőllük.nem is tőllük hanem attol amit magávalhoz és amit nem tud "levetkőzni"
Nem sok ilyen vegyes páros történetet ismerek(heterot is) és ott mindig volt valami ami kihozta a roma lányból a 8keres cigányt.És én nagyon nem akarok egy ilyet a lakásomba,sőt a közelembe sem,nem hogy az ágyamba.
Ha normális akkor nem zavar.
20/L/L
Miért képmutatóak a raszista leszbikusok?
a rasszizmus ahogy neve is mutatja a raszról (bőrszìn,faj)ról szól nem sexuális irányultságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!