Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, ki mit gondol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, ki mit gondol a cigány lányokkal való kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság,nem vagyok érintett.

2016. dec. 27. 13:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
6os én is egy félig roma lánnyal jöttem össze majdnem.. csak sajnos rosszul alakultak a dolgok.. még senkit se szerettem annyira, mint őt.. Bár egy percig végigfutott az agyamon, hogy roma, de annyira szerettem, hogy neki is elmondtam, hogy ez nem zavar.. És tényleg nem.. Bőrszínre nem látszik rajta, csak arcra. Igazából egy barna bőrű lány nem tetszik annyira, mint egy hófehér bőrűé.. nem az a bajom, hogy roma, mert ha ápolt akkor mèg össze is jönnék vele, csak valahogy a nagyon fehér bőr mindig is vonzott :3
2017. jan. 28. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!