Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Nektek mennyire számít egy nőnél a szépség? Pl mennyire csinos, mennyire szép arcú?

Figyelt kérdés

2016. dec. 17. 11:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Nekem igenis számít. Ha én megteszek mindent azért, hogy minél jobban nézzek ki, akkor a partneremtől is elvárom. Természetesen nem az a legfontosabb. De külső megfog, belső megtart. Szerintem. Bár én biszex vagyok, nem tudom mennyire számít így a véleményem...
2016. dec. 17. 11:44
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

A szép arc meg adottság. Szóval ha arcra átlagos, az már teljesen jó :)

(1. vagyok)

2016. dec. 17. 11:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Persze számít a véleményed!:)
2016. dec. 17. 11:50
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Én is biszex vagyok.

Nàlam fontos hogy egy lànynak szép arca legyen.

2016. dec. 17. 12:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Most mindenki azt várja, hogy olyan válaszok szülessenek, miszerint a külső nem annyira fontos.

Természetesen bele tudok szeretni kevésbé szép lányba is, mivel nekem tényleg nagyon fontos a belső érték, és ezek után elkezdem egyre szebbnek látni az illetőt... viszont van az a típusa a lányoknak, akikbe első ránézésre beleszeretek. Ezek általában nem azok, akik után mindenki megfordul, mert annyira kelletik magukat meg olyan tipikus "álomnők", hanem inkább egy szolidabb szépségtípus, nem tudom elmagyarázni. De persze ehhez is fontos a belső érték. Azonban, ha mindkettő egyszerre van jelen, olyan szerelmes tudok lenni, hogy csak na.

L/L

2016. dec. 17. 12:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Fontos a külső, de nem minden. Ha nem csak a gyors szex a cél, nagyon nem mindegy milyen a személyisége.
2016. dec. 17. 12:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más a szép, innentől kezdve nincs nagyon miről beszélni. Ugyanúgy fontos, hogy tetszen külsőre meg belsőre is, kár álszenteskedni, hogy a külső nem számít. De. Mert valami abban is megtetszik.
2016. dec. 17. 12:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fiúsabb lányok jönnek be, tehát a csinosság annyira nem, viszont az hogy kellemes arca legyen az eléggé számít. Aztán meg én is a külső megfog, belső megtart elven vagyok :)
2016. dec. 17. 14:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ápoltság,stílus,kisugárzás,viselkedés,ezek amik főleg számítanak,és ha ezek rendben vannak csak szép lehet egy nő.Pl.nekem volt már alacsonyabb,teltkarcsú,gömbölyű arcú,barnabőrű olasz barátnőm,a mostani magas,szőke,hosszúkás arcú,hófehér bőrű.És mindkettőt gyönyörűnek tartom,mert a fent felsoroltak rendben vannak náluk.
2016. dec. 17. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Én sajnos vagy nem sajnos csak akkor tudok felfigyelni egy nőre ha már az első benyomás pozitív, magyarul ne legyen plázacica de azért szép legyen az arca, az alakja.. Nyilván előfordulhat olyasmi h kevésbé szép az illető és barátságból lesz szerelem de ahhoz többet kell várni gondolom és ilyen még nem is fordult elő velem..:D
2016. dec. 17. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!