Ha valaki azt gondolja magáról hogy szép, és csinos, akkor az a valaki egoista barom?
Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 12:14
1/8 szántóvető válasza:
nem.azt gondol mindenki magáról amit akar.
2/8 anonim válasza:
Dehogy. Nagyon jó, ha tisztában vagy a magad erősségével. Nem szabad túlzásokba esni és tisztában kell lenni a hátrányokkal is és akkor nincs semmi baj :)
3/8 Kései Sirató válasza:
Ha ezt úgy gondolja, hogy közben ronda és dagadt, akkor tévedésben él, de ha igaz, akkor jó az önismerete. A baj akkor van, ha szép és tudja is és azt hiszi ettől ő kölönb, mint más.
Ha úgy van vele, hogy igen, szép, vagyok, és csinos, de más tulajdonságomat fejlesztenem kell és nem beképzelt, akkor úgy rendben van.
4/8 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam szépnek, hogy nem is azért kérdezem, csak láttam egy kérdést ahol a kérdező szépnek, csinosnak nevezte magát, és nem egy ember le egoista barom-ozta.. Amúgy a szép emberek ha úgy nézzük valami módon különbek, mert általában könnyebb nekik érvényesülni az életben (ELMÉLETILEG!)
2016. szept. 7. 20:56
6/8 A kérdező kommentje:
Xdd jólvan, én mondjuk ezzel nem értek egyet. Attól hogy neked nincs önbizalmad, másnak lehet. De a véleményetekre voltam kíváncsi, szóval köszi a választ
2016. szept. 9. 13:38
7/8 noPublicFG válasza:
Ha valaki azt gondolja magáról, hogy szép, az a tükörbe nézve szép. De nem biztos, hogy neked tetszeni fog. Az, hogy barom valaki, nem egyenlő a kinézetével. Az egoizmus, meg abszolút más tészta.
"Én egoista vagyok, mert lenézek másokat olyan tudatlanságok okán, amit most te is elkövettél. Viszont nem vagyok szép." Akkor most hogy is van ez? :)
8/8 anonim válasza:
Egoistának azt nevezzük, aki azt hiszi, körülötte forog a világ. Mindent a saját szemszögéből lát, a maga javára akar kihasználni. Mások nem érdeklik, esetleg le is tapossa, hátráltatja őket. Aki csak simán tudja magáról, hogy szép és csinos, az nem egoista. Még akkor sem, ha ezt a tulajdonságát a maga javára fordítja. A baj akkor van, ha csak hiszi magáról, hogy szép és csinos. Ekkor azonban nem elég okos. Vagy ami rosszabb, rossz az ember - és önismerete. De néhény sorstól kapott pofon után majd kinövi, és őtet is túl lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!