Hogyan változtassak azon, hogy egoista és beképzelt vagyok?
Figyelt kérdés
A legtöbb embernél értelmesebbnek tartom magam, nem alakítok ki bizalmasabb kapcsolatokat, csak azokkal, akiket erre méltónak találok. Nincs sok belőlük, de róluk tudom, hogy mindig számíthatok rájuk. 16/L (és "ez csak ilyen tiniprobléma, majd kinövöd"-höz hasonló válaszokat nem kérek, azokkal nem megyek semmire.)2016. jan. 26. 15:06
1/8 A kérdező kommentje:
Hozzátenném még, hogy az emberek nem látják rajtam, hogy én ilyen lennék.
2016. jan. 26. 15:07
2/8 anonim válasza:
Először is mivel tartod magad többre a többinél?
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, én okosabb vagyok, vannak terveim, céljaim a jövőt illetően, sok minden érdekel, és inkább komolyabb dolgokkal foglalkozom, mint a legtöbb korombeli.
2016. jan. 26. 15:25
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem pedig ugy tunik.
2016. jan. 26. 23:21
6/8 anonim válasza:
Nekem meg nem:)
Az nem baj ha van önbizalmad
7/8 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Úgy próbálom "megoldani", hogy segítek azoknak akik nem bíznak magukban. Próbálom nem magamat fényezni, hanem másoknak segíteni az önbizalmammal.
14/L
8/8 anonim válasza:
Ne légy olyan biztos benne, hogy nem látják, látjuk.
Lehet, hogy nehéz megmagyarázni, ha kéne, de vannak az emberenek megérzései, hogy még aki látszólag önzetlenül tesz is valamit nekünk, vagy értünk, annak van valami más ismeretlen indítéka. Ami csak hosszabb idő után válik világossá a mindenféle másodlagos jelekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!