Anyit csalodtam az életbe hogy bezárkoztam a vilőg, és a partnerkapcsolattol elől. Hogy változtassak ezen?
Ha már felismerted, hogy rajtad (is) múlik, az út felét megtetted! Sajnálom, hogy sokat csalódtál, de próbálj meg ennek ellenére pozitív lenni. Van, aki szerint ciki, de néha nagyon hasznos tud szakember segítségét igénybe venni, ezen kívül itt most csak általános jótanácsokat fogsz kapni: járj többet társaságba, légy pozitívabb, dolgozz magadon, pl. fogj valami új dologba, ami tetszik, érdekel, feltölt, legyen az egy új sportág, kreatív hobbi, természetközeli dolog.
Sok sikert és jószerencsét! És légy türelemmel, mert idő, míg egy párkapcsolat kialakul, meg egyáltalán, rátalálsz a megfelelő emberre!
Annyit csalódtam az életbe hogy bezárkóztam a világ, és a partnerkapcsolatok elől. Hogy változtassak ezen?
Annyira félek a csalódástól,hogy már mielőtt elkezdődne ősztőnősen tönkre teszem.
Szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!