Mit tegyek? Hogyan változtassak mindent a régivé?
Kb minden már 10 éve, 10 éves történet..boldog család voltunk,mindig jó volt minden,béke ide- oda mentünk,mindig volt valami családi program..
Aztán amikor megjelent a nővérem barátja,akkor valahogy minden megváltozott,tönkre ment! Sem anyám sem én nek viseltük el ,apám közömbös volt vele. Nem volt és most sem szimpatikus a gyerek!
Szétment a normál családi kapcsolat. Azt mondják,hogy én mindenkit semmibeveszek!10 éves szenvedés után mit várnak?! ugyan olyan maradok?!Mindig boldog vidám gyerek voltam.kb 6. osztályos koromtól kihatott ez a dolog az életemre és így 21 évesn ott vagyok,hogy szigorú,rideg uralkodó és lenéző lettem másokkal szemben. Megváltoztam! Nem is kicsit..nem vagyok az aki régen..annyira elfordultam,hogy még barátnőm sem volt,semmihez nincs kedvem,nem olyan azéletem,mint mondjuk a többi 21 évesnek..nem járok bulizni.néha elmegyek valahova,de ritka,csak a munka van. Most kocsit szeretnék venni,ezt is mióta akarom már.. lehet,hgy lakást kéne néznem? Néha úgy érzem..aztánmeg azt,hogy egyedül nemlenne jó..néha azon gondolkodom,hogy miért van ez vagy minek élek..alig akad valami jó. Nem tudom mit tegyek,mindenki a saját útját járja..akocsit is ellenzik,mintminden mást..semmit sem engednek semminek nem örülnek amit teszek agy csnálok..pl minek vettem telefont?! Mindenben korlátolni akarnak,ha el is megyek valahova,mármegint hol voltam?! Az a jó,ha itthon ülök..mások meg meg szórakoznak boldogok élik az életüket!
Ne régivé változtasd a dolgokat, hanem kezdj új életet.
És ne hidd azt, hogy minden annak a pasinak a hibája, te is valószínűleg csak azért utáltad a csávót mert egy 11éves azt csinálja amit anyuék...
Amúgy mi a baj a pasival?
Nem akartam válaszolni, de csak azért teszem meg, mert 22 éves vagyok.
Csak a munka van!? Hát igen ilyen a való világ nem olyan amit a tv-ben mutatnak.. Én 4 éve megállás nélkül dolgozok, este fél 10 re érek haza. Párommal élek 2 éve, háztartást vezetek és építgetjük a jövőnket, mert nekem már ez a fontos, nem a bulizás..
Én azt mondom ideje a talpadra állni! Kocsit is ellenzik? Miért? Ők veszik vagy te? Én szüleim sose szólnának bele, hogy mit veszek, még ha esetleg hülyeség is :D Én dolgoztam meg érte, hagy vegyek már rajta azt amit akarok...nem!?
Minek vettél telefont? Azért hogy ha majd elköltözöl tudjatok min beszélni!
Szüleid kicsit régimódiak lehetnek, elképzelhető hogy az a legjobb megoldás, ha tényleg elköltözöl, mert így a te idegeid mennek szét.. persze csak akkor, ha el tudod tartani magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!