21 évesen nagyon gyereknek érzem magam. Azt hiszem, túl sok mindent megkaptam, és sosem dolgoztam. Hogyan változtassak ezen?
Én is hasonló helyzetben vagyok,csak 18 vagyok.
Arra gondoltam hogy keresek valami egyszerű kis munkát,amúgy jelképesen,hogy a szüleim meglássák hogy igenis képes leszek ellátni magam(még akkor is ha én sem vagyok biztos ebben,de az ember csak úgy tanul ha tapasztal)és azt is meglássák hogy komolyan gondolom hogy nem szeretnék tőlük függeni és a terhükre lenni,így még ha nem is keresek eleget,meg fognak bízni bennem(és én is magamban)
Onnantól hogy van egy kis tapasztalatod(és látod hogy milyen bonyolult és kiábrándító is az egész) már egyszerűbb a munka,mert tudod hogy mit várj és ne várj el.
Én sem tudom még hogy milyen pályára induljak el,de azt tudom hogy muszáj lesz elszakadnom egy kicsit a családomtól ha el akarok kezdeni élni,és ezt csak úgy tudom véghez vinni ha -kikényszerítem- magam a felnőttek világába.Nem kell véget vetni az addigi személyiségednek ahhoz hogy elkezd az életed,csak muszáj lesz bizonyos lépéseket megtenned,akár akarod,akár nem...csak vegyél egy nagy levegőt,és ugorj a hideg vízbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!