Hogyan változtassak az egész életemen? Mindent rögtön adjak fel, vagy szépen apránként?
Én a helyedben megbeszélném a barátoddal hogy nem ezt szeretnéd nem ezt akartad az élettől, szeretnél megpróbálni más munkát is, és építeni akarod a karriered.
A különbségek mindenütt ott vannak, idővel előjönnek mindenhol sajnos, de beszéljétek meg a dolgokat hogy mindkettőtöknek jó legyen!
Munka terén én kockáztatnék, párkapcsolat terén nem hiszem...
Az elhatarozas mar megvan, tehat mar csak az akarat es a kitartas az, ami kell, ahhoz, hogy lepj!
Te vagy a teremto, tehat teremsd meg azt, amit szeretnel.
De ilyen erzelmekkel ne maradj, mivel lelkileg fogsz tonkre menni, ugyhogy amikor mar eleg elszant vagy es megvan az eros akarat, akkor kezd el valtoztatni, s tedd meg az elso lepest.
Nem kell felni, mert sok embert mindig egy belso felelem a jelenlegi biztonsag az, ami visszafogja, s nem mert lepni es inkabb megalkuszik es orlodik, s aztan idegileg megy tonkre.
Merj lepni es kezd el az onallo eletedet, sok sikert!
én is ilyesmi cipőben járok...
Azt hiszem a radikális változás a jobb megoldás, csak félek ezzel fájdalmat okozhatok azoknak akiknek egyébként nem akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!