Munkám és párom elvárásai ellentétesek. Miben
változtassak? ( lent )
Figyelt kérdés
13 éves korom óta foglalkozom komolyabban modellkedéssel, azon belül is a fashion kateogóriát képviselem. Átlagosan minden 2. héten vagy divatbemutatón vagy fotózáson veszek részt.(divatbemutatóknál koreográfia próba). Ennél az ágazatnál, egy magas, vékony, és üres tekintetű nőnek kell lennem, amit sokszor a stúdión/kifutón kívül sem tudok levetkőzni. Párom egy szeretet hiányos tipikus pasi, aki azért szereti ha körülrajongom, és szeretné ha állandóan egy belevaló igazi nő lennék.(alakomat, viselkedésemet is beleértve). Légyszives segítsetek, hogy szerintetek hogyan tudnám összehozni a kettőt? Hagyjam abba a modellkedést, ami az életemet jelenti? Vagy a barátom nem tudja csak elfogadni a munkámmal járó következményeket és lépjek túl rajta, hogy hátha találok olyant aki ezt megérti? Vagy olyan férfi nincs is? Kérlek titeket segítsetek!
2011. júl. 18. 23:17
1/10 anonim válasza:
Van saját személyiséged, amit nem egy elvárás teremtett? Azt keresd meg.
2011. júl. 18. 23:22
2/10 napietus válasza:
soha ne add fel az életed egy pasiért! ő szerintem nem Téged szeret, hanem azt az ideált, ami a fejében él. keress valakit, aki önmagadért szeret úgy, ahogy vagy, és nem akar megváltoztatni. biztos van ilyen, és ha valaki, egy modell tuti talál magának :)
2011. júl. 18. 23:22
3/10 anonim válasza:
ha a barátod tényleg szeret, akkor úgy szeret ahogy vagy, és úgy is fogad el...ha meg nem fogad el, nem is szeret igazán..
amúgy meg ne ugráld körbe..mi vagy te ? a csicskája? és ő körbeugrál téged? mert ha nem akkor meg mit akar..
amúgy a modellkedésnek meg örüljél, és szerintem csináld amég lehet, mert könnyebb és jobban fizet mint az átlag meló..azonkívül most marha sokan irigykedünk is..(majdnem)mindenki ilyen munkát szeretne...
2011. júl. 18. 23:26
4/10 anonim válasza:
Ne tagadd meg önmagad. Rossz vége lehet csak.
2011. júl. 18. 23:33
5/10 anonim válasza:
"...egy magas, vékony, és üres tekintetű nőnek kell lennem, amit sokszor a stúdión/kifutón kívül sem tudok levetkőzni..." Próbálj meg "normális nő" üzemmódba kapcsolni, ha véget ér a munkád. A benzinkutas sem tölti tele otthon az edényeket benzinnel, az orvos nem operálja meg a családtagjait, a rendőr nem igazoltatja a hozzátartozóit, a színésznő nem írtja ki a családját, mert Lady Machbet-et játszik. A munkád az életed része, de tudni kell kikapcsolni belőle. Nem csak egy modellnek, hanem mindenkinek. A párod, a majdani családod, nem egy címlaplányra kiváncsi, hanem rád. Ezt csak te tudod elhatározni, és megoldani. Ahogy a színészek a smink letörlésével kilépnek a szerepükből, úgy bármelyik szakma képviselőjének is tudnia kell elválasztani a munkát a magánélettől. Nem fogsz olyan pasit találni, aki szívesen élné az életét 24 órában a kifutó mellett. A fotómodellek szépek, de az élet az igazi nőkről, igazi emberekről szól.
2011. júl. 18. 23:37
6/10 anonim válasza:
Tehát, ha jól értem, a kifutón ürestekintetűnek kell lenned, és ezt nem tudod levetkőzni, tehát egyébként is ilyen vagy...
Ezeseteben inkább a barátodnak adnék tanácsot:
sürgősen keressen egy kedves, bájos, szeretetreméltó kislányt!!!
2011. júl. 19. 06:47
7/10 anonim válasza:
Nekem is az jött le az írásodból, hogy otthon is üres tekintetű, rideg nő vagy. Ezen változtass! Nem csodálom, hogy a pasid nem szereti ezt, hiszen senki sem szereti. Beszélgess el vele. Én gondolnám, hogy nem azzal van a baja, hogy modellkedsz, hanem azzal, hogy ugyanolyan vagy a magánéletben, mint a kifutón. Hiába voltál modell, amikor megismert, nyilván nem olyan barátnőt szeretett volna a magánéletben. Tehát ebben neked kell változtatnod, ha meg akarod tartani. Ha ezen tudsz változtatni, akkor nem kell egyiket sem eldobni! Sok sikert!
2011. júl. 19. 09:17
8/10 anonim válasza:
"szeretné ha állandóan egy belevaló igazi nő lennék.(alakomat, viselkedésemet is beleértve)"
Ne haragudj az offért, de komolyan érdekelne, milyen alakja van egy belevaló nőnek? :)
Egyébként én azt mondom, ha szereted a munkádat akkor semmiképp ne mondj le róla, nem hiszem hogy ez lenne a megoldás. Az a fő kérdés, igazán szereted-e a barátodat. Ha igen, és nem akarod elveszíteni, akkor nem túl nagy áldozat a kedvéért elvonatkoztatni a modellkedéstől, amikor vele vagy. Mutasd ki az érzelmeidet, legyél kicsit bújósabb, tegyél a kedvére. Nyilván ha nem szereted eléggé, akkor jobb ha elküldöd, de a férfiak nem szeretik a hűvös nőket, úgyhogy mással sem lesz egyszerű dolgod.
2011. júl. 19. 09:28
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Elgondolkodtam rajtuk, és változtatni fogok : )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!