Mindig elmarom magam mellől a barátokat, szerelmeket. Miért vagyok ilyen, hogy változtassak?
Ha valakivel már ismerjük egymást, akkor elkezdek nagyon fura lenni.. Minden ürügyet találok ahhoz, hogy veszekedhessek, mindig úgy hozom ki a dolgokat, hogy a másik kérjen bocsánatot... Hárpia vagyok :/
Általában 1 hónap után kezdenek idegesíteni az emberek, és csak a pasikkal vagyok ilyen. (bár van 1-2 kivétel, akik nagyon jó barátaim, velük nem vagyok ilyen)
16/L
küldj egy privátot az msn címeddel:D
én 16/f vagyok , kíváncsi vagyok rád:P:P
Igazából a dühömet adom ki ilyenkor :S Pedig sportolok is, alapjába nagyon nyugodt ember vagyok.
Kb 2 naponta jön rám ez a veszekedés...
(ezért is szoktam jönni erre az oldalra, itt mindig tudok valakivel veszekedni.. bár ez annyira nem kielégítő veszekedés)
Az előző barátnőm pontosan úgy viselkedett ahogy Te ide leírtad, csak Ő 22 éves. Előnyödre szóljon h. Te legalább belátod h. mi a helyzet, mert ugyan ő is tudta h. nincsen senkije, ezt minden alkalommal egy brutális hisztiben juttatta bárki tudomására :D
Szóval legyél kicsit nyitottabb, mert úgy fogsz járni mint Ő, h. 22 évesen gyakorlatilag még az anyja is rühelli :(
Akkor meg csak tele van a t***öd.. ez egy ilyen időszak :) olyanokat pécézz ki akikkel nagyon híg a kapcsolatod aztán küld el őket a f***ba. Utána sokkal jobban érzed majd magad :)
Valamire mégis csak jó h. ilyen sokan élünk a földön ;)
:)
Általában azokkal csinálom ezt, akiket kezdek megismerni, kezdünk jóba lenni...
És már kb 4 éve ilyen vagyok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!