Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen hogy változtassak?

Ezen hogy változtassak?

Figyelt kérdés

Alapjába véve nagyon kedves vagyok mindenkihez. Próbálok nem megbántani senkit sem, néha sikerül, de nem vagyok tökéletes. Van barátnőm, akit nagyon de nagyon szeretek. Ő vele nagyon sokat beszélek, meg mikor találkozunk akkor is egyből elkezdek beszélni vele. Mással meg nem nagyon. Nála voltam pár napot, és volt ott másik csaj is, igaz vele eltelt egy fél óra mire megismertem milyen, mert eddig nem láttam és aztán vele is mintha évek óta ismerném. Barátnőmnek egy szomszédja, vele is ez volt. Viszont suliban így senkivel se lettem jóba mint barátnőmnek ezzel a két ismerősével. De miért nem? Ők egy órával laknak tőlem kb, gondolom ez nem játszik közre, de velük miért vagyok ennyire más mint pl Pesten az osztálytársaimmal? Hogy legyek olyan mint velük? Min kell változtatnom? Köszi:)

18/L

2011. aug. 18. 00:25
 1/4 Span válasza:
Üdv! az emberek sokkal érdekesebbek tudnak lenni ha ritkán találkozol velük... Nem lehet hogy pont ez a problémád az ösztálytársaiddal? X éve 9hónapon át heti 5 napot vagy velük és már "únod" őket?
2011. aug. 18. 01:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem nem unom, nem ez a baj, bár pár embert ki nem állhatok, de még akiket jó fejnek tartok, azokkal se tudok úgy rendesen beszélni.
2011. aug. 18. 01:28
 3/4 Span válasza:
Akkor még esetleg a külömböző érdeklődési körök amik távol tarthatnak tőlük, esetleg nem vagy eléggé nyitott velük? Vagy most kezdesz elég éretté válni ahhoz, hogy más szemmel nézd az emberi kapcsolatokat és ezért merült fel benned a kérdés!
2011. aug. 18. 01:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát de nem csak velük vagyok így, hanem másokkal is. Kivéve a barátnőm és annak a két ismerőse. Elég sok ideje nem úgy beszélek másokkal ahogy kéne, vagyis, hogy nyitott lenni. Barátnőmnél ez más. Na mindegy én sem értem miért van ez, de nem akarom, hogy utáljanak engem.
2011. aug. 18. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!