Csak tengetem az életem, és ahhoz is gyenge vagyok, h ezen változtassak! (? )
Először is , miért gondolod azt, hogy gyange vagy? mi az, hogy ahhoz IS gyenge vagyok?
Másrészt mi az, hogy KELLENE valahogy élned?Hisz te magad mondod, folyton mások életét bámulod, ahelyett, higy a tiédet néznéd és tisztelnéd saját magad.
Nagyon maxiamlistának tűnsz.Valóban , talán nem mered megengedni magadnak, hohy te légy a saját életed főszereplője. És én nem vagyok biztos abban, hogy az ott kezdődik, hogy megfelelsz az akár magadnak állított, de mégis csak KÖVETELMÉNYEKNEK, mely szerint így vagy úgy kellene élned. Élvezni a pillantot nem feltétlenül jelenti azt, hogy kimozdulsz.
Nagyon elmagányosodtál. Tényleg kéne neked egy mindent elsöprő szerelem, aztán rögtön szárnyalnál.
Valahol, valaki csak rád vár. Keresd meg!!!!
Szia!
Én,igaz másfél évvel fiatalabb vagyok,viszont ha akarsz erről beszélgetni,itt vagyok,küldj egy e-mailt.Amikor kedved és időd van.
Kb én is ilyen szinten vagyok,de inkább voltam.Nekem is segítettek és próbáltak segíteni,szóval tudom az milyen,jó így ha tudok akarok én is segíteni valakin:)
18F
Talán kellene egy normális társ melléd nem? Sok minden megoldódna, ami most nyomaszt téged. Segítene kirángatni a gödörből.
Másik lehetőség, ami lehet fájdalmas: gyere HAZA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!