Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Változtassak meg mindent a...

Változtassak meg mindent a külsőmön a baba miatt? 19/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet , hogy elég fiatalon lettem várandós (saját felelőtlenségem miatt). Párommal úgy döntöttünk meg tartjuk a babát. Anyagilag egész jól állunk és szerencsére a szüleink is mellettünk állnak.

Édesanyám szerint változtatnom kell a külsőmön a baba miatt, amiben igaza is van sajnos.

Mell alá erő élénk piros hajam van, a karom a lábam és a mellkhasam ki van tetoválva, három piercingem van , plusz a fülbevalók.

Az öltözködésem elég egyszerű; bandás póló, farmer, tornacipő. De ez sem 'anyás' öltözék.

A hajamon és az öltözködésemen tudok változtatni, és a piercinget is ki tudom venni. De nem szeretnék meg válni tőlük, így érzem magam jól a bőrömben, ha nem ilyen lennék az már nem is én lennék, de viszont nem akarom, hogy a kisbabámat 'bántsák' miatta.

Mit tehetnék?

2014. máj. 4. 19:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Semmit. Ha te így érzed jól magad nem kell foglalkozni senkivel.
2014. máj. 4. 19:31
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Maradj így! Máshogy nem éreznéd jól magad! Boldog babavárást:)
2014. máj. 4. 19:33
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Én a piercingeket kivenném de a többi maradhat, az öltözködéseden úgyis kell változtatnod ahogy nő a hasad. Amúgy sok boldogságot!
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se változtass semmin. Én csípem az ilyen anyákat! ;-)

Majd ha úgy érzed, hogy valamit mégiscsak változtatnál, csak akkor tedd meg, de ne mások hatására. Boldog babavárást!

5/16 anonim ***** válasza:
36%
A piercingeket én kivenném, a többi maradhat. A hajadat, vagy a ruháidat akármikor megváltoztathatod. Ha így érzed jól magad akkor maradj így. A piercingért viszont szólnak a kórházban ha jól tudom.
2014. máj. 4. 19:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg rohadtul nem csúfolnák miattad, hanem inkább irigykednének hogy vagány anyukája van:)
2014. máj. 4. 19:48
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Attól függetlenül, hogy nagyon távol áll tőlem ez a stílus, a baba érkezése miatt, én is csak a piercingek eltávolítását javaslom. A kórházban sem örülnek neki, később a baba belekaphat, kitépheti stb.

A csúfolódós korszak meg még nagyon odébb van, addigra lehet, hogy te unod meg ezt a külsőt, ha most még így érzed jól magad, ne változtass rajta.

2014. máj. 4. 19:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én semmin sem változtatnék.
2014. máj. 4. 22:31
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :-)
2014. máj. 4. 22:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne változtass, nem a külsőd miatt leszel jó anya. Gondolom eddig se zavart, hogy ki mit gondol a kinézetedről, ezután is maradjon így. A piercingek nem tudom, hogy hol vannak, köldökből, arcról (a baba belekaphat) vedd ki, de nem kell túlgörcsölni
2014. máj. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!