Változtassak meg mindent a külsőmön a baba miatt? 19/L
Sziasztok!
Az a helyzet , hogy elég fiatalon lettem várandós (saját felelőtlenségem miatt). Párommal úgy döntöttünk meg tartjuk a babát. Anyagilag egész jól állunk és szerencsére a szüleink is mellettünk állnak.
Édesanyám szerint változtatnom kell a külsőmön a baba miatt, amiben igaza is van sajnos.
Mell alá erő élénk piros hajam van, a karom a lábam és a mellkhasam ki van tetoválva, három piercingem van , plusz a fülbevalók.
Az öltözködésem elég egyszerű; bandás póló, farmer, tornacipő. De ez sem 'anyás' öltözék.
A hajamon és az öltözködésemen tudok változtatni, és a piercinget is ki tudom venni. De nem szeretnék meg válni tőlük, így érzem magam jól a bőrömben, ha nem ilyen lennék az már nem is én lennék, de viszont nem akarom, hogy a kisbabámat 'bántsák' miatta.
Mit tehetnék?
Szerintem se változtass semmin. Én csípem az ilyen anyákat! ;-)
Majd ha úgy érzed, hogy valamit mégiscsak változtatnál, csak akkor tedd meg, de ne mások hatására. Boldog babavárást!
Attól függetlenül, hogy nagyon távol áll tőlem ez a stílus, a baba érkezése miatt, én is csak a piercingek eltávolítását javaslom. A kórházban sem örülnek neki, később a baba belekaphat, kitépheti stb.
A csúfolódós korszak meg még nagyon odébb van, addigra lehet, hogy te unod meg ezt a külsőt, ha most még így érzed jól magad, ne változtass rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!