Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Változtassak meg mindent a...

Változtassak meg mindent a külsőmön a baba miatt? 19/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet , hogy elég fiatalon lettem várandós (saját felelőtlenségem miatt). Párommal úgy döntöttünk meg tartjuk a babát. Anyagilag egész jól állunk és szerencsére a szüleink is mellettünk állnak.

Édesanyám szerint változtatnom kell a külsőmön a baba miatt, amiben igaza is van sajnos.

Mell alá erő élénk piros hajam van, a karom a lábam és a mellkhasam ki van tetoválva, három piercingem van , plusz a fülbevalók.

Az öltözködésem elég egyszerű; bandás póló, farmer, tornacipő. De ez sem 'anyás' öltözék.

A hajamon és az öltözködésemen tudok változtatni, és a piercinget is ki tudom venni. De nem szeretnék meg válni tőlük, így érzem magam jól a bőrömben, ha nem ilyen lennék az már nem is én lennék, de viszont nem akarom, hogy a kisbabámat 'bántsák' miatta.

Mit tehetnék?

2014. máj. 4. 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nekem egyedül a bandás póló nem tetszik, attól szerintem pont nem lesz saját maga senki :)

egyébként mások véleménye miatt ne, csak magadért változtass. majd ha úgy érzed kinőtted ezt, akkor majd változol :)

amúgy a haj nekem kifejezetten tetszik :)

2014. máj. 4. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

29 éves vagyok, most várom a második fiúnkat. Van piercingem, tetoválásom, több fülbevalóm, s az én hajam csak majdnem piros :). Ne változtass semmit, az vagy, aki vagy! A babád emiatt senki nem fogja bántani.

Boldog babavárást! :)

2014. máj. 4. 22:41
 13/16 anonim ***** válasza:
33%

Itt találkozik az hogy bizony fiatal vagy anyukának lenni, mert még tombolsz, legalábbis az öltözéked ezt sugalja.

Valóban nem anyukás, de én terhesen vettem tornacipőt, tudod azt a tipikusat dorkó vagy minek mondják, mert kényelmes volt :)

nézd a tetkóval nem tudsz mit csinálni, de azért a ruházatod lehet ízléses és nem egy éppen valami egyhetes szigetre készülődős :)

Öltözz úgy ahogy kényelmes, ez a legfontosabb, aztán legfeljebb kicsit lejjebb adod ezt a vadóc kinézetet, elsősorban a piercing, meg a ruhák amin esetleg változtass. A hajad lehetne valami szolidabb, visszafesthetnéd az eredetire, legfeljebb valami csíkot tegyél bele és akkor mégsem olyan egyszerű :)

A ruhád sosem lesz megfelelő úgysem, régebben nagy leplekbe jártak, ma már megmutatják a pocakot én is így tettem, néztek is rendesen :) de volt normális mell alatt megkötős felsőm és lefele picit bővült, így azért orvoshoz normál ruhába mentem.

2014. máj. 5. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Én a PC-ket kivettem. De nem azért, mert anyuka lettem, hanem önvédelemből :) A kicsik mindenbe belecsimpaszkodnak, húzzák-vonják.

A többivel sztem nincs gond, majd változtatsz, ha úgy érzed változtatnod kell.

2014. máj. 5. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a PC-k maradtak. Amikor varandos lettem a lanyommal műraszta szoke-neonpink hajam volt, cybergoth oltozkodessel, platform cipovel stb. Engem nem zavart. Kesobb kezdtem atvaltani. nem masokert csak magamert, untam hogy bamulnak. Aztan mikor jelentkeztem a mostani munkahelyemre, a tetkokat is takarnom kellett mert fegyveres testuletnel nem nagyon szeretik, PC-ket is csak arra az idore vettem ki. De visszaraktam, mar a kutyat se erdekli :-D szerintem ha igy erzed jol magad ne valtoztass. aki ez alapjan itel meg, annyit is er :-)
2014. máj. 5. 18:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát a piercing nem jó,mert bele kapaszkodik a baba,ki is tépheti.A többi meg...ez van.Ha neked jo.Attol h.valaki anya lesz,nem kell fekete kendő stb.mint nagymama.😃Mondjuk a védőnőnek meg a gyerekorvosnak tuti nem fog tetszeni.
2022. máj. 25. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!