A második baba születése is olyan elementáris, felforgató esemény, mint az elsőé?
Hát, nálam nem.
Viszont a maga gyerek: elementáris és felforgató :)
(mondjuk én az elsőt sürgősségi, altatásos császárral szültem, a másodikat meg progival, lehet, hogy ezért érzem így)
Nem, nálunk nem így volt sajnos.
Már a terhességem sem érdekelt annyi embert, mint az elsőnél. Az idő is gyorsan repült, mert a másfél évesemmel kellett foglalkozni. Nem volt alkalmam arra, hogy várjam a következő uh-t, mert kettőt pislantottam és már mehettem is újra. A szülés után sem gratuláltak annyian, látogatni meg már csak a család jött. Szomorú is voltam emiatt, hiszen ő is a mi gyerekünk, miért nem érdekel senkit amikor az elsőért úgy odavoltak... Na mindegy, már túltettem magam rajta. Nekem mindkettő ugyan olyan fontos volt és fontos ma is.
Még a család életével kapcsolatban. Közel sem forgatta fel annyira az életünket, már tudtuk mire számítsunk. Szülés utáni depresszióm sem lett. Hamar összehangoltam a két kicsi napirendjét, így könnyebb volt tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!