Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem hogy elég egoista a barátnőm mert nagyon csinos. Túl sok az önbizalma. Hogyan tudnám helyrerakni a kis buksiát hogy nem ő az eggyetlen szép lány?
vidd el egy divatbemutatóra. nívósra... ott lesz pár.
szépségkirálynő választás...
Ez bunkóság ugyan, de talán észbekap:
Utcán feltűnően forgolódj csajok után, és tegyèl megjegyzéseket, mittomén "Ez igen...", "Hmm, jóféle", "Nem semmi", stb...
uhh, azért ez elég gáz. meg mint ahogy írod, h ő a legszebb, ahol lakik... egész biztos, h minden lányt látott már.
én is szépnek tartom magam, de tudom, h rengeteg szép lány van még rajtam kívül...
szerintem mindenképpen oltsd be valamivel, h vegye észre magát, az is jó ötlet, amit egyik válaszoló írt, h a jelenlétében dicsérj más lányokat.
meg legközelebb, amikor hangoztatja, h ő a legszebb lány, mondj valami olyat: meg a legbeképzeltebb is.
vagy: nekem tényleg te vagy a legszebb, de azért elég sok gyönyörű lány van még rajtad kívül is.
(megjegyzés: megfigyeltem, azok a lányok, akik általában a legszebbnek tartják magukat, meg hangoztatják, nem is olyan szépek, inkább csak azt hiszik és olyan tucatok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!