Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú csak a max.50 kilós, nagyon csinos lányokkal áll szóba? Aki picit teltebb, vagy erősebb alkatú az már csak akkor kell bárkinek ha nagyon nem jut más nekik?
Szóba állok én mindenkivel. Bár csak a magam nevében szólhatok.
Csak max barát kategória. Vékony csajok tetszenek, ez van.
Bár azért nagyon nem mindegy az arány. Egy 150 magas lány 50 kilóval sem épp nádszálvékony.
22F
Már a kérdés is érdekes!
Nálam két eltérő tipus van, ami úgy látom bejön: nagyon magas(175cm+) és vékony hosszú combokkal, vagy a másik a kis alacsony és szerény kicsit húsosabb lány! Nem zavaróan túl súly..., ma meg is néztem egy ilyen lányt fogszabályzóval(habár kicsit ribisen öltözött, amiat is):), lehet kicsit zavarban is érezte magát szegény emiatt! :)
Nem baj, még nekem is több alkat jön be, habár én nagyon arcorientált vagyok..., azért csak azzal kell leélnem egy életet, ha arról van szó! :)
Nekem is kell, hogy nőies alkata legyen a lánynak, különben még félteném, hogy eltörik. Meg aztán nem is egy csontvázzal szeretnék ranfizgatni, hanem egy hús-vér nővel.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!