Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden fiú csak a max.50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú csak a max.50 kilós, nagyon csinos lányokkal áll szóba? Aki picit teltebb, vagy erősebb alkatú az már csak akkor kell bárkinek ha nagyon nem jut más nekik?

Figyelt kérdés
Nem hájas testre gondolok, hanem olyanra, ami egészséges. Legalábbis szerintem. Tehát nem a kifutón tipegő fogas típus.
2012. jún. 29. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát lehet
2012. jún. 29. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Szóba állok én mindenkivel. Bár csak a magam nevében szólhatok.

Csak max barát kategória. Vékony csajok tetszenek, ez van.

Bár azért nagyon nem mindegy az arány. Egy 150 magas lány 50 kilóval sem épp nádszálvékony.

22F

2012. jún. 29. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Már a kérdés is érdekes!

Nálam két eltérő tipus van, ami úgy látom bejön: nagyon magas(175cm+) és vékony hosszú combokkal, vagy a másik a kis alacsony és szerény kicsit húsosabb lány! Nem zavaróan túl súly..., ma meg is néztem egy ilyen lányt fogszabályzóval(habár kicsit ribisen öltözött, amiat is):), lehet kicsit zavarban is érezte magát szegény emiatt! :)

Nem baj, még nekem is több alkat jön be, habár én nagyon arcorientált vagyok..., azért csak azzal kell leélnem egy életet, ha arról van szó! :)

2012. jún. 29. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon nem igaz. :) (Sőt- lehet, hogy a vékonyak meg épp ellenkezőképp látják??)
2012. jún. 30. 00:07
 5/9 anonim ***** válasza:
50 kilósakkal szóba se állok
2012. jún. 30. 00:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is kell, hogy nőies alkata legyen a lánynak, különben még félteném, hogy eltörik. Meg aztán nem is egy csontvázzal szeretnék ranfizgatni, hanem egy hús-vér nővel.

21F

2012. jún. 30. 01:00
 7/9 ASOT ***** válasza:
mindenkinek más az ideál..
2012. jún. 30. 08:34
 8/9 default. ***** válasza:
nekem bejönnek a teltebb csajok is, ha jól áll nekik, elsősorban az arca érdekel.
2012. jún. 30. 11:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem a husi csajokat, de azt érzem, hogy Ök több mindent várnak el egy Férfitöl akér külsöleg, akár belsöleg... ha meg már edzek és szálkásítom magam, akkor inkább egy "max 50 kilós nagyon csinos lány" jön szóba, mett van Nekem is önérzetem...
2012. jún. 30. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!