Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába vannak Magyarországon a legszebb lányok, ha jellemre már egy szerethetőt sem találok, aki van is az meg már foglalt. Miért is vannak így elszállva maguktól a szép lányok? Csak engem bosszant ez ennyire?
hát nézz fel egy társkeresőre, és nézegesd meg a lányokat.
utána már nem hiszel abban a pletykában, hogy Magyarországon vannak a legszebb lányok :)
itt is vannak szép lányok, mint Romániában, Angliában, vagy Mexikóban.
De most kit érdekel?! Látjátok mit érnek a szépségükkel, ha belül semmik! -.-"
Persze, hogy fontos, hogy valamilyen szinten szépek legyenek, de ha egy buta, érzéketlen, anyagias, hűtlen kis lotyó, akkor nekem soha a büdös életbe nem kéne, ha a világ legszebb lánya lenne, akkor sem, amúgy is szépség relatív.
De azért itt Debrecenben sok szép van, sok bevándorló is egyben, de az a tapasztalatom, amit leírtam fent. Ha van rendes, aki szép is egyben, 99%, hogy foglalt.
Tényleg itt vannak a legszebb lányok a világon, de az átlag lányok nem itt a szépek, hanem mondjuk Lengyelországban, Ukrajnában stb. De ott meg nagyon gyönyörűek nincsenek, csak az átlag van magasan.
Itt meg van pár nagyon szép és az átlagosak azok nem olyan magas mércét képviselnek, mint pl. a lengyelek.
A germán és brit nők közt kifejezetten tramplikat látok, sajnos nem szépek, férfiasak, húsosak, vaskosak, tenyeres-talpasak és nem is igazán igényesek, ápoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!