Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hiába vannak Magyarországon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába vannak Magyarországon a legszebb lányok, ha jellemre már egy szerethetőt sem találok, aki van is az meg már foglalt. Miért is vannak így elszállva maguktól a szép lányok? Csak engem bosszant ez ennyire?

Figyelt kérdés
Azt hiszik,hogy csak mert szépek nekik már mindenhez joguk van és elvárják, hogy minden fiú kiszolgálja őket és kinyalja a s.ggüket. ÉN meg nem ilyen fiú vagyok, többre értékelek egy csúnyácska, de rendes lányt és ezért én folyton csak veszekszem az ilyen szép, de belül semmi lányokkal. A legrosszabb, hogy az alány, aki végre külsőre és jellemre is bejön, már persze, hogy foglalt. De folyton így járok, hogy a szép és személyiségre is kedvelhető, szerethető lányok már elkeltek. Ez eléggé kiábrándító, így nem is tudom hol találhatnék olyan lányt, aki egyáltalán szingli és szép, illetve jellemre is szimpi. Mintha kipusztulóban lennének.

2012. júl. 19. 17:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is debreceni vagyok és nem egy embertől hallottam ezt a hasonló problémát amit a kérdező írt!
2013. ápr. 22. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!