Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Nektek mennyire számít egy nőnél a szépség? Pl mennyire csinos, mennyire szép arcú?

Figyelt kérdés

2016. dec. 17. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Számít, de nem minden. És szerintem a szépség az nem a csinosságban vagy a szép arcban merül ki, hanem inkább, hogy úgy egyben van-e az ember. Például a stílusa és a személyisége az össze van hangolva és egy olyan embert látsz, aki jól érzi magát a bőrében és jó ránézni és így egyben szépnek látod.

Engem amúgy tipikusan a belsővel jobban el lehet varázsolni. Mindenki, aki eddig nagyon tetszett, az általában nem az a kategória, aki után mindenki megfordul, hanem inkább valami különleges vonzereje van, ami engem megfog benne (külső belső együtt).

Ettől függetlenül a jelenlegi barátnőmmel mikor 3 éve összejöttük, akkor úgy éreztem, hogy kívül-belül nagyon szép lányt sikerült találnom. Aztán itthon ma sem tudják, hogy mi van köztünk (túl homofóbok ahhoz, hogy őszinte legyek), úgyhogy úgy mutattam be annó, mint az összes többi barátot/havert. És anyukámnak miután hazament olyan megjegyzései voltak, hogy "hát nem valami szép és elég fiús, hogy fog így magának férjet találni?" Egyébként nem egy stonebutchra kell gondolni (az már anyukámnál annyira kiverné a biztosítékot, hogy hangosan neki is beszólt volna), de hozzám hasonlóan ő is a minimál dolgok híve öltözködésben, sminkben és ékszerből is csak fülbevalót hord. Ez volt az a pont az életemben, amikor tényleg igazolódott számomra az a közhely, hogy a szépség relatív és azóta nem csak mondom, hanem hiszek is benne. Szerintem mindig lesz olyan ember, aki úgyis szépnek tart valakit, aki más szerint nem az, úgyhogy felesleges azon aggódni, hogy nem vagyok elég szép.

Az a fajta nő, aki után meg mindenki megfordul, szerintem nem szép, hanem a média által kialakított sablonos valami. Pl. a Szépségkirálynőt mikor néztük (vagyis inkább pár percre belenéztünk a műsorba), akkor egy lányra se tudtam volna azt mondani, hogy szép, pedig elvileg egy elég nagy mezőnyből lettek leredukálva. (Persze tudom, hogy ide nem a szépséggel kerülnek be az emberek, hanem ismeretségi körök és pénz révén.) Mégis egy csomó ember van, akiknek tetszettek. Ízlések és pofonok, ennyi.

2016. dec. 18. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszadóval teljesen egyetértek, hogy a szépség relatív! Viszont nekem taszító egy olyan nő akin több a smink mint a bőr, lehet hogy más meg pont ezt találja szépnek (bár még nem találkoztam ilyen emberrel). Szóval felőlem lehet magas, alacsony, sportosabb, ducibb, nőiesebb, fiúsabb, DE legyen benne valami egyediség ami megfog,és ez általában a személyiségéből jön ami kivetül a külsejére is. Viszont ha úgy kéne választani mondjuk két nő között hogy életemben először látom őket, akkor kapásból azt választanám akinek természetesebb a megjelenése és kisugárzása.
2016. dec. 18. 09:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. dec. 18. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Legyen ápolt, ez a lényeg. Engem mindig a kisugárzás fog meg. Nem számít, hogy szép arcú vagy sem, ha a kisugárzás nulla
2016. dec. 24. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!