Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de nem merek közeledni felé mert túl fiatal, ti mit tennétek a helyemben?
Mindig is az idősebb nők tetszettek, az érettségük és a határozott magabiztos stílusuk miatt. Ám most megtetszett egy nálam jóval fiatalabb lány. Pontosabban én 21 vagyok, ő meg 14.
Ha nem róla lenne szó, azt mondanám ez gusztustalan dolog, meg ő egy kislány. De ő annyira komoly, érett gondolkodású, gyönyörű, vicces, jófej, kedves és aranyos! Barátok vagyunk, tudom hogy tetszem neki, de nem merek lépni. Elutasítom a közeledését pedig legszívesebben viszonoznám. Megremeg a lábam a közelében. De bűntudatom van amiért ilyen fiatal. Gyerek még...bizonyos értelemben én is az vagyok még, de ő aztán pláne...
Erkölcsösnek tartom magam, épp ezért nem is merek lépni...De megőrülök tőle, annyira vonzódom hozzá. Azt hiszem beleszerettem...
Ilyen helyzetben mi a helyes megoldás?
Hát szerintem ha ő akarja, akkor inkább azt bánja, hogy megtette, mint hogy nem, nem mintha bántani akarnád vagy valami.
De amúgy ha akarsz meg tudsz szabadulni az érzéstől:
Vagy A: kitalálod miért lett számodra fontos, és megváltoztatod a viszonyulásod hozzá, hogy már ne legyen az.
vagy B: Törődéssel gonosz rá (belegondolsz mire van neki most és úgy általában szüksége), ez esetben fontos maradhat, mert amíg ott a törődés addig nem tudsz szerelmet érezni, csak sima szeretetet.
Ahhoz képest hogy te állítólag értelmiségi egyetemista vagy (... :) ) elég lekezelő a stílusod pedig egy érett ember ezt is el tudja mondani normálisan.
Én se végeztem egyetemet, ezek szerint egy aluliskolázott unintelligens ember lehetek csak (fodrászként).
És igen, mivel ilyen visszamaradott vagyok, esélytelen hogy velem egy "értelmiségi" szóba álljon hiszen mint tudjuk, fenn hordják az orrukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!