Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tetszik egy lány, de nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de nem merek közeledni felé mert túl fiatal, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Mindig is az idősebb nők tetszettek, az érettségük és a határozott magabiztos stílusuk miatt. Ám most megtetszett egy nálam jóval fiatalabb lány. Pontosabban én 21 vagyok, ő meg 14.

Ha nem róla lenne szó, azt mondanám ez gusztustalan dolog, meg ő egy kislány. De ő annyira komoly, érett gondolkodású, gyönyörű, vicces, jófej, kedves és aranyos! Barátok vagyunk, tudom hogy tetszem neki, de nem merek lépni. Elutasítom a közeledését pedig legszívesebben viszonoznám. Megremeg a lábam a közelében. De bűntudatom van amiért ilyen fiatal. Gyerek még...bizonyos értelemben én is az vagyok még, de ő aztán pláne...

Erkölcsösnek tartom magam, épp ezért nem is merek lépni...De megőrülök tőle, annyira vonzódom hozzá. Azt hiszem beleszerettem...

Ilyen helyzetben mi a helyes megoldás?

2018. máj. 12. 22:47
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
49%
Az, hogyha elmúlt 14, akkor hajrá.
2018. máj. 12. 22:54
 2/35 anonim ***** válasza:
38%
Ez számomra elég beteg, már bocs.
2018. máj. 12. 22:56
 3/35 anonim ***** válasza:
76%

Tudod mi a helyes döntés,mivel ő még gyerek. A kérdés az hogy a helyes vagy a helytelen döntést választod.

Kimerítőbb választ nem tudok nem tudok adni,mivel nekem már az sem normális,hogy 21 évesen 14 évesekkel barátkozzak,arról már nem is beszélve,hogy semmit vonzót nem látnék egy fejletlen,éretlen kiskamaszban,akivel kapcsolatot létesíteni 1 évvel ezelőtt még pedofília lett volna.Én biztosan nem venném komolyan,elhajtanám és elfoglalnám magam valami értelmesebb dologgal. De te nyílván azt csinálsz amit akarsz.

22/L

2018. máj. 12. 22:57
 4/35 A kérdező kommentje:

Számomra is beteges, elhiheted. Ugyanígy gondolkodom mint te. Ha a korkülönbségről van szó.

De mégis beleszerettem...annyira más....tudom, ezt így nem tudja átérezni az aki nincs a helyzetben...csak reménykedtem valaki tud segíteni....

2018. máj. 12. 22:57
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ha össze is jönnétek se lenne hosszú távú a dolog, >>SZERINTEM<<. Annyira más életszakaszban vagytok. Nem tudom jelenleg hol tartasz, de te nem sokára a saját lábadra fogsz állni, bekerülsz a munkavilágába, felnőttek közé, a gondolkodásod is átalakul, érettebb leszel minden téren. Független leszel és a csak munkaidőd és a fizetésed fogja eldönteni, hogy merre mész és mire költesz. Ezzel együtt az igényeid is átfognak alakulni. Míg a barátnőd továbbra is gyerek marad, aki függ a szüleitől minden téren. Tényleg nagyon más életszakaszban vagytok, más problémákkal, más gondolkodásmóddal, más ütemben fejlődtök - de ennek így is kell lennie. Persze lehetnek ellenpéldák, de én ekkora korkülönbségben nem bíznék.

Ez csak az ÉN SAJÁT VÉLEMÉNYEM!

Egyébként, mikor kezdtél érezni iránta valamit? Nem lehet, hogy egy fellángolás ez az egész? Nehéz ügy amúgy, elfojtani vagy nemet mondani a szerelemnek... :( Nem irigyellek érte. Esetleg ha megpróbálnád tágítani az ismertségi körödet, hátha ott megismerkedsz egy korban jobban hozzád illő nővel?

2018. máj. 12. 23:34
 6/35 A kérdező kommentje:

Valahogy sosem tetszettek a velem egyidősek vagy fiatalabbak...mindig a tanárnőimbe, idősebb nőismerőseimbe zúgtam bele...A legfiatalabb barátnőm is 5 évvel idősebb volt nálam...

Szóval ezért nagyon bosszantó tud lenni hogy egy tinibe szerettem bele...

De igazad van, más életszakaszba vagyunk...

Annyira éretten gondolkodik, sokkal érettebben mint az én korosztályom. Komoly céljai vannak, határozott, aranyos és nagyon jó barát...

Nem tehetek róla hogy belezúgtam...

2018. máj. 12. 23:39
 7/35 anonim ***** válasza:
23%
Hát jogilag 14 éves kortól oké, szóval ha ő közeledik ne fogd vissza magad szerintem. (Én egyébként kva ideges voltam 14 évesen ha legyerekeztek, még ha nyilván sokat értem is azóta.)
2018. máj. 12. 23:45
 8/35 anonim ***** válasza:
0%
+ Mivel 14 évesen az emberek általában már ivarérettek, ezért erkölcsileg se kéne, hogy gondod legyen vele szerintem.
2018. máj. 12. 23:46
 9/35 anonim ***** válasza:
59%

De igen, tehetsz róla. Én ha most elkezdenék beszélgetni egy 14 éves kis csajjal (23 vagyok), aki tetszik, intelligens, érett.. akkor nem tetézném tovább a "bajt" azzal, hogy folyamatosan kommunikálok vele, hogy úgy teszek mintha csak ő létezne, mert ez bizony ahhoz vezetne, hogy beleszeretek. Az lett volna a megoldás, hogy előre gondolkodsz.

14 éves, a szülei valószínűleg nem tudják, hogy leszbikus. Mit gondolsz, mi történik, ha kiderül, hogy egy 21 éves csajjal van együtt? Itt mindenre gondolni kell.

2018. máj. 12. 23:46
 10/35 anonim ***** válasza:
42%

"De megőrülök tőle, annyira vonzódom hozzá. Azt hiszem beleszerettem..."

Ez így tényleg durva. Lehet, hogy ha nem mész el egy pszichológushoz, akkor előbb-utóbb megtörténik a baj, mivel - mint írod - te is tetszel neki. Ráadásul ő még felelőtlenül kacérkodhat (és lehet, hogy egyre gyakrabban és rámenősebben fogja tenni), te viszont nem teheted és ettől csak még jobban fogsz szenvedni). Ha történne bármi, utána nem csak a saját lelkiismereteddel kell majd elszámolnod, hanem a szülei "bosszújától" is tartanod kell. Én azt mondom, hogy fantáziálj róla, ha jól esik, de ne tegyél semmit, mert a következmények hosszú időre hazavághatnak...

2018. máj. 13. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!