Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nem találok extrán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok extrán nőies és szép-nem átlagos-arcú leszbikus nőt sehol?!Olyat keresek, amilyen én vagyok, de sehol semmi.És nem én gondolom magamról, a visszajelzések is erről tanúskodnak. :D KATEGÓRIA!

Figyelt kérdés

2022. jan. 14. 09:19
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
95%
Troll. Ha valaki kicsit is gyakrabban járt ide mostanában, az az előző oldali hozzászólásának stílusából fel is ismerte. Van egy jellegzetes szójárása :) Ne pazaroljátok az időtöket.
2022. jan. 14. 18:19
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdező nem az vagy, aki régen szerelmes volt valami csajba, aki összejött valami idős pasival? Pont ugyanolyan a stílusod, pont ugyanúgy nem érted, hogy a külső egyáltalán nem az egyetlen összetevője egy ismerkedésnek.
2022. jan. 14. 18:24
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre szeretnek fele akkora önbizalommal élni mint a kérdező 😅
2022. jan. 14. 18:38
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

32. Lehet ő a savanyú lábszagos senpai reinkarnációja 🤔

Vagy a "Lányok ti dugtatok már meg pasit?" Kérdések mögött álló mastermind.

2022. jan. 15. 00:25
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
#35, szókészlete a "pasikák", "heteró szajhák" és hasonlók keveréke, onnan ismerhető fel ez a véglény.
2022. jan. 15. 07:07
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez valami kérdés generátor lehet

Nem hiszem el hogy 2!! Éve minimum nem tudja magát megunni. Ilyen ember a világon nincs. Legalábbis remélem

2022. jan. 15. 08:28
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira világszépe vagy és ilyet keresel, akkor miért nem próbálkozol valami olyan oldallal ahol pont ilyen fantasztikus világszépek vannak mint te. Baromira unalmas màr ez!

Gyakorira jössz nyavajogni, meg beszólogatni.

Nem vagyok pasi mielőtt ezzel jönnél egy egyszerű átlagos leszbikus vagyok, sajnos nem olyan világszépe mint te!

2022. jan. 15. 08:44
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

38. Chill, a fórum íratlan szabályai szerint mi amúgyis mind pasik vagyunk :D Kivéve én. Én 5 teknősbéka vagyok akik közös erővel működtetnek egy gépet és kommentelnek.

35. Oooooh.

Azt hittem az összes visszatérő trollt ismerem már a gyakorin, de van új a nap alatt.💁🏻‍♀️

2022. jan. 15. 13:21
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, esetleg nemzetközi szinten is keresgélhetsz a modell lányok között, hátha valaki legalább az alsó határt súrolja. Adj egy esélyt a topmedell lányoknak is, de csak azért, mert most nincs más.
2022. jan. 15. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!