Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szép lányokkal ismeekedni?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hol tudnék szép és intelligens lányokkal ismerkeni. Tinden? Fb társkereső?2022. jan. 11. 15:46
2/10 A kérdező kommentje:
Nyilvan mindenkinek más, nekem ez nem függ szemszintol vagy hajszintol, de úgy általánosságba akit sokan szépnek tartanak, vagy nem tudom h definiáljam.
2022. jan. 11. 15:54
3/10 anonim válasza:
Úgy érted a társadalom által szépnek ítélt lányokat? Ilyeneket instan. De hogy a külső mellé mennyi intelligencia társul arról nem tudok nyilatkozni.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom aki tetszik, külsőre, belsőre és leszbikus, vagy mások hol keresgelnek?
2022. jan. 11. 16:14
5/10 anonim válasza:
Mindenhol és bárhol - ugyanott ahol másokkal és elválik közben, hogy kit látsz szépnek ÉS van-e köztetek "match". Nyitottság és jó szem.
Net: ott is lehet sziszifuszi munka szűrni a rengeteg kamust.
Élőben: wow! ösztrosokk! party, melegbárok, vagy bárhol ld. fent.
6/10 anonim válasza:
15:47
Ami érdek nélkül tetszik!😊
8/10 anonim válasza:
Mondjuk először is az sokat segítene, ha leírod merre felé laksz.
9/10 anonim válasza:
Budapest.
Ha párkapcsolatot akarsz, szerintem inkább élőben. Baromságot a Tinder és társai.
10/10 anonim válasza:
Szerintem is élőben inkább, és Budapest.
U.I.: Milyenek a WOW-os bulik? ;) Ösztrosokk van még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!