Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éltetek meg,ha jártatok olyan szakra/helyen,ahol sok szép lánnyal voltatok összezárva?
Most felvételiztem,konkrétan egy részről jó is,hogy online volt,másrészről nem, megnéztem azokat akikkel be voltam osztva,rájuk kerestem,h ők honnan is jelentkeztek,és már ott is a 4 lány nagyon szép volt,és így még kaptam egyfajta motivációt vagy pozitív ingert előtte,hogy akkor tegyem oda magam😂 (Nem,nem párt keresni megyek nyilván oda,kb 1% lenne az esélye,hogy valaki ott biszex vagy leszbikus legyen,de így leszbikusként kivált némi hatást,ha meglátok 1 vagy több szép lányt,ez normális) De személyesen biztos zavarban lettem volna a váróban.
Így erre lennék kíváncsi,hogy belőletek mit vált ki,hogyan viselkedtek egy ilyen közegben?
Nem szoktam zavarban lenni.
En is akkor inkabb ha mar mondjuk megismernem oket es 1-2 jelleme is be jonne,nem csak kulsoleg.
Kulso egy dolog. Tobbszor elofordult mikor 1-1 lanyert oda voltam, aztan par szo valtast kovetoen hiaba voltak amugy szepek. Rogton elmult a varazs :),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!