Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy éltetek meg,ha jártatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éltetek meg,ha jártatok olyan szakra/helyen,ahol sok szép lánnyal voltatok összezárva?

Figyelt kérdés

Most felvételiztem,konkrétan egy részről jó is,hogy online volt,másrészről nem, megnéztem azokat akikkel be voltam osztva,rájuk kerestem,h ők honnan is jelentkeztek,és már ott is a 4 lány nagyon szép volt,és így még kaptam egyfajta motivációt vagy pozitív ingert előtte,hogy akkor tegyem oda magam😂 (Nem,nem párt keresni megyek nyilván oda,kb 1% lenne az esélye,hogy valaki ott biszex vagy leszbikus legyen,de így leszbikusként kivált némi hatást,ha meglátok 1 vagy több szép lányt,ez normális) De személyesen biztos zavarban lettem volna a váróban.

Így erre lennék kíváncsi,hogy belőletek mit vált ki,hogyan viselkedtek egy ilyen közegben?

2021. jún. 14. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon nem erdekel, mert a legszebbalma is lehet belulrol rothadt. 😀 Majd ha megismerem oket es be is jon kulsore is, akkor mar zavarban vagyok, amugy nem.
2021. jún. 14. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:
79%

Nem szoktam zavarban lenni.

En is akkor inkabb ha mar mondjuk megismernem oket es 1-2 jelleme is be jonne,nem csak kulsoleg.

Kulso egy dolog. Tobbszor elofordult mikor 1-1 lanyert oda voltam, aztan par szo valtast kovetoen hiaba voltak amugy szepek. Rogton elmult a varazs :),

2021. jún. 15. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!