Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzeted már, hogy majd megőrülsz egy nálad jóval fiatalabbért/idősebbért, annyira vonzódsz hozzá?Hogy már a fotója által is felizgulsz rá, már az arcát látva is?Beteljesült végül a vonzalom, lett szex?Milyen volt, miket csináltatok az ágyban?
Hány évesek voltatok?
Nekem van egy ilyen nő.Tart egy ideje, de nem teljesült be, talán nem is fog soha... Szóval örülnék a pozitív sztoriknak már csak ezért is!De, ha valakinek végül nem teljesült be is nyugodtan ossza meg velünk a történetét!:)
Most épp egy 27 éves kollégám.
Ebből sem lesz semmi. De hát olyan cuki.
47/ n
Igen,van.Igaz,csupán 8évvel fiatalabb (Ő 25 lesz,én 33),de akár hányszor meglátom a képét,még mindig rámtör az az AztaK*rva,nagyon nem rugdosnám ki az ágyamból,sem az életemből,és egész nap gyűrném vele a lepedőt végkimerülésig érzés.
Valamennyire "Ismerjük" már egymást jópár éve,és találkoztunk is már korábban,megvolt minden,(összhang,vonzalom),de a sors végül úgy hozta,hogy majdnem,de végül mégsem...
Aztán valami miatt pár évre megszakadt ez a dolog,se üzenet,se semmi...időközben barátnöje is lett akivel a mai napig együtt vannak.😒
Nemrég újra elkezdtünk kommunikálni,ugyanaz megvan mint eleinte,elvagyunk,szivjuk egymás vérét,képek oda-vissza,satöbbi..viszont valami azt súgja,ha újra találkozunk is,ez ennyiben is marad...
32/N
@22:32-es kommentelő
Remélem látod a KATEGÓRIÁT."Kolléga"...
idősebb (52), inkább celebrity crush-nak mondanám, de oda meg vissza vagyok érte
16\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!