Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen a fb társkereső ?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a fb társkereső ? Mindenki látja ha lányokra keresek? Törölhető később? (Nézzétek kérlek a kategóriát)

Figyelt kérdés

2022. jan. 11. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
Itt próbáltál ismerkedni?
2022. jan. 11. 19:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Annyira nem itt elég szemelytelen, nem látom a másikat.
2022. jan. 11. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Elvileg ismerősöket nem dob fel.
2022. jan. 11. 19:49
 4/9 A kérdező kommentje:
De ha pl bejelölöm hogy a nők érdekelnek akkor azt látják mások is?
2022. jan. 11. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Beállítod, hogy nők érdekelnek, és ennyi.

Olyan az algoritmusa, hogy se az ismerőseid nem látják, hogy használod, se ismerősödet nem dob fel, sőt, ismerős ismerősét sem.

Én ugyanígy használom, csak engem meg a pasik érdekelnek.

Én is pasi vagyok. :)

2022. jan. 11. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Beállítások kérdése, de amúgy sokkal előrébb nem leszel vele mint a Tinderrel, mert sokan 2. regisztrációt csinálnak hozzá - s lesznek kamusok is (pont annyi mint más társkeresőkön - szóval rengeteg).
2022. jan. 11. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:
5%
Én pl azzal szórakozom, hogy kamu fiókkal beszélgetek a melegekkel, aztán coming outoltatom őket az ismerőseiknek facen xdddd
2022. jan. 11. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
De itt egyből látni, hogy melyik nem valós profil.
2022. jan. 11. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy előző nem jól mondja. Az ismerős ismerősét is feldobja. De akkor ki írja, hogy hány közös ismerősötök van, meg, hogy kik azok (ha sok a közös akkor nem tudod megnézni mindet).

Nem látják, be tudod allítani, hogy lássák, hogy csak nőket keresel. De amúgy lehet úgy is, hogy ne látszódjon. Amúgy nincs ezzel gond, mert ha meg is talal valaki akit amúgy ismersz de nem vagytok facebookon ismerősök akkor is mondhatod, hogy te csak barátkozni vagy fent. Nagyon sokan tényleg csak azért vannak fent a lányok közül mert csak barátkoznak, én is sokkal beszéltem így.

Amúgy meg ne aggódj, hidd el átérzem, én is ebben a cipőben jártam. De ha a bemutatkozó szövegedben nincs ott, hogy leszbikus vagy akkor senki nem fog rájönni.

Viszont előre szólok, hogy a csajok nagyrésze az vagy csak barátkozik(de a legtöbb amúgy pár nap múlva el is tűnik) vagy pedig a párjával keresnek egy harmadik csajt. Remélem segítettem, ha van még kérdés írj nyugodtan :)

2022. jan. 11. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!